Günümüzde küçük büyük birçok firmanın olmazsa olmazları arasına giren sosyal medya kullanımı önemli bir yere sahiptir. Kullanıcılar artık satın almak istedikleri bir ürünü, eğlenmek için gitmek istedikleri mekânı ya da gündemi yakından takip etmek için Facebook, Instagram, Twitter, Periscope, Swarm, Foursquare, Pinterest gibi sosyal mecraları aktif bir şekilde kullanmaktalar. Bu sebepten firmaların artık sosyal mecraları kullanmama gibi bir ihtimalleri düşünülmemektedir. Daha fazla kitleye ulaşmak ve başarıyı yakalamak için sosyal medya yönetiminin ne kadar önemli olduğu ortaya çıkmaktadır. 

Sosyal medyada sizde yer almak istiyorsanız yapmanız gereken işlemleri sizlerle ilerleyen yazı dizilerimizde de paylaşmaya devam edeceğiz. Bugün ilk olarak Facebook sayfa kurulumunun nasıl yapıldığını paylaşacağız. Aşağıda ki yer alan adımları uygulayarak Facebook sayfanızı kurup kullanmaya başlayabilirsiniz. 

1- Facebook sayfası ilk kurulumu için https://www.facebook.com/pages/create sayfasına gidin. 
2- Açılan sayfada, içeriğine göre uygun kategoriyi seçin.
3- Kategoriyi seçip, kullanmak istediğiniz sayfa adını yazdıktan sonra “Kullanmaya Başla” tıklayın. 
4- Sonraki adımda sayfanızın içeriğiyle ilgili bilgilerin girişini tamamlayarak Facebook Sayfanızı kullanıma hazırlayabilirsiniz. 
Oluşturmuş olduğunuz Facebook sayfanızda daha fazla dikkat çekip firmanızı bir adım öne çıkarmak için kullanıcıların ilgisini çekici, etkileşim(beğeni, paylaşım, yorum) yakalayabileceğiniz yaratıcı fikirler ile başarıyı yakalamak sizlere önerimizdir. 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3000 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Adwords Danışmanlık
  • Teknoloji Acquisio + BBM
  • Aylık Bütçeniz 10.000 TL
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara