Sosyal Medya Kampanyanıza Başlamadan Önce Yapılacaklar

Sosyal medya üzerinden kampanyalar düzenlemek ve geri dönüşüm oranlarınızı arttırabilmek istiyorsanız pek çok farklı konu üzerinde detaylı bir şekilde düşünmeniz gerekiyor. Hızlı bir şekilde detayları ele almadan kampanyalar düzenlemekten uzak durarak ve sizler için bir araya getirdiğimiz maddeleri göz önünde bulundurarak başarılı sosyal medya girişimlerine imza atabilirsiniz.

1. Hedeflerinizi ve Amaçlarınızı Bilin

Başarı olarak neyi elde etmek istediğinizi önceden belirleyin. Hedefiniz daha fazla beğeni almak mı yoksa daha fazla yorum almak mı bunları daha önceden mutlaka planlayın. Bilmediğiniz bir yola girmek yerine ne amaçla hangi tür bir kampanyaya ihtiyacınız olduğunu tespit edin.

2. Kontrolleri Aksatmayın

Kampanyanıza ait olan projenizi hayata geçirdikten sonra kendi başına bırakırsanız başarı elde edebilmeniz pek kolay olmayacaktır. Yayın hayatına geçirilen projelerin mutlaka düzenli aralıklar ile kontrol edilmesi ve gerektiğinde köklü değişikliklerin yapılması gereklidir.

3. Dönüşüm Fırsatlarını Yakalayın

Sitenizde yapabileceğiniz ufak değişiklikler ile dönüşüm oranlarınızı arttırmayı deneyin. E-mail listelerine kayıt, ürün satışı, görsel tasarım, sosyal medya yönetimi gibi alanlar ile müşterileriniz ile iletişiminizi kurmaya çalışın. 

4. Güncel Blog Sayfası Yayınlayın

Kaliteli görseller ve içerikler ile doldurduğunuz bir blog sayfanız olması sizin hakkınızda paylaşımlar yapılmasını sağlar. Sitenize giren kişileri daha uzun süre sitenizde tutabilmek için onlara faydalı içeriklerin yer aldığı blog sayfaları sunmayı deneyin.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

7500 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Demografi Optimizasyonu
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara