YouTube Sanal Güzellik Uygulaması AR Beauty Try On makyaj severler için kullanılmaya başladı. Büyük ilgi gören AR Beauty Try On, yeni bir Artırılmış Gerçeklik (AR) özelliği yardımıyla popüler güzellik öğreticilerine ileri teknoloji ürünü bir dokunuş katıyor. YouTube'un Beauty Try-On özelliği, video öğreticiyi takip eden potansiyel makyaj müşterilerinin, satın almadan önce neredeyse bire bir makyaj malzemelerini test etmelerini ve doğru alışveriş yapmalarını sağlıyor.  

AR Beauty Try-On adı verilen özellik, Google'ın şirket içi marka içerik platformu FameBit aracılığıyla, yalnızca mobil uygulamasında kullanılabiliyor. YouTube izleyicileri makyaj eğitimini takip ederken, bölünmüş ekran deneyiminde kullanılmak üzere tasarlanmış. Uygulama etkinleştirildiğinde, öne bakan bir kamera açılıyor; öğretici video bölünmüş ekran görünümünde oynamaya devam ettikçe, tüketiciler (örneğin yeni ruj tonları gibi farklı) makyaj renklerini kendi yüzlerine uygulamak için ekrandaki renge dokunabiliyor.

YouTube AR Beauty Try On ve Diğer Sanal Güzellik Uygulamaları

AR güzellik uygulamalarının bugünlerde şaşırtıcı olmayan büyüklükte bir pazarı var. Yeni jenerasyon, daha önceki nesiller gibi mağaza tezgâhlarından makyaj malzemesi alışverişi yapmıyor, şimdi kendilerine yardımcı olan artırılmış gerçeklik gücünü kullanıyor.

Google çok sayıda güzellik markası ile YouTube AR Beauty Try-On'u test ettiğini ve kullanıcılarının % 30'unun YouTube iOS uygulamasında mevcut olan bu deneyimi etkinleştirmeyi seçtiğini ve 80 saniyeden fazla zaman geçirdiğini belirtti. Bu oldukça iyi bir ilişki, ancak sanal bir makyaj deneyimi sunan ilk uygulama YouTube AR Beauty Try-On değildir. Birçok platform ve lüks marka AR özelliklerini kullanıyor. Çeşitli sosyal ağ uygulamalarındaki eğlenceli makyaj filtreleri dışında, YouCam Makeup, Sephora Sanal Sanatçısı, Ulta Glam Lab ve diğerleri de dâhil olmak üzere benzer bir deneyim sunan birçok AR güzellik uygulaması bulunuyor.

YouTube'un farkı, AR destekli bir reklam kampanyası sunmaktan ibaret olsa da son zamanlarda özellikle (18 ila 24 yaş arasındaki) Z Kuşağı için en popüler platformdur. Bu tüketiciler, platformu yeni TV, müzik ve etkileyici videoları keşfetmek için kullanıyor. YouTube'un AR Beauty Try On uygulaması milyarlarca genç izleyiciye ulaşırken sponsor içerikle teknolojiyi birleştiriyor. Öngörülen o ki önümüzdeki yıllarda satışları artırmanın anahtarı yenilikçi teknoloji AR olacak. 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

7500 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Demografi Optimizasyonu
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara