Google Testmysite Hizmeti

Google, web tasarımcılarına ve SEO uzmanlarına yönelik hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Hayatımızın her alanına girmeyi başaran Google, uzun yıllardır basit bir arama motoru olmaktan çıkarak artık internetin temelinin yer aldığı bir hizmet sunucusu olarak hayatına devam ediyor.

Google tarafından yönetilen ThinkWithGoogle projesinin bir parçası olan Testmysite sayesinde artık internet sitenizin hızını da ölçebiliyorsunuz. Sisteme internet adresinizi yazdıktan sonra kendi algoritmaları ile sitenizi birtakım kontrollerden geçiriyor.

Kontroller ve algoritmalar arasında sitenizin mobil uyumlu olup olmadığı, mobil cihazlardaki açılış hızı ve masaüstü sistemlerindeki performansı değerlendirilme altına alınıyor. Ortaya çıkan sonuçlar Google tarafından 1 ile 100 arasında puanlandırılıyor.

Tarama Nasıl Yapılıyor?

Testler yapıldığı esnada HTML kodları, CSS dosyaları ve kullanmakta olduğunuz mevcut JavaScript dosyalarınız tamamen Google tarafından değerlendiriliyor. Ayrıca sitenizde yer alan görsellerinizi optimize edip etmediğinizde Testmysite tarafından göz önünde bulunduruluyor.

İnternet sitenizin toplamda yükleme süresi 3 saniye üzerinde ise kullanıcıların sizin sitenizi beklemeden terk edebilecekleri bir uyarı mesajı ile karşılaşıyorsunuz. Google tarafından yönetilen bu sitenin son derece titiz davrandığının da altını çizelim.

Sitenizi Testmysite hizmeti ile test etmeden önce kontrolden geçirmeyi ihmal etmeyin. Ayrıca aynı hizmet sayesinde sitenizde yer alan eksiklikleri de tespit edebilirsiniz. SEO açısından faydalı olacağı düşünülen bu hizmeti kullanmak için yapmanız gereken tek şey internet sitenizin adresini Testmysite paneline girmek.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara