Twitter 140 Karakter Sınırında Esneklik

Twitter için önümüzdeki aylarda gelecek olan bir güncelleme ile birlikte Tweet karakter sınırlamasında bir takım esneklikler hayata geçirilecek. 140 karakter sınırı olan Tweetleri artık birtakım özelliklerden yararlanarak daha da genişletebileceksiniz.

Tweet içerisinde yer alan fotoğraf ve video ekleri artık karakter tüketimine yol açmayacak. Ayrıca bir kullanıcıya yanıt verirken @kullanıcıadı yaptığınız zaman yine harf sınırına takılmayacaksınız.

Gelecek olan değişikler arasında kendi Tweet içeriklerinizi Retweet edebilme ve alıntılayabilme özelliği de yer alacak. Geçmiş dönemlerde yazmış olduğunuz bir Tweet için Retweet butonunu aktif hale getirebileceksiniz. Böylelikle eski bir Tweet hakkında yeni bir düşünceniz var ise tekrar aynı Tweet’i paylaşabileceksiniz.

Twitter Formatı Aynı Kalacak

Twitter kurucuları arasında yer alan CEO Jack Dorsey ise bu yenilik ile ilgili olarak, “Yılın en büyük öncelikleri ürünlerimizi daha sade hale getirmektir. Twitter için hızlı ve pratik bir kullanım alanı yaratmayı amaçlıyoruz. Canlı sohbetler özelliği de bu amaç için getirilmiş bir özelliktir.” dedi.

İnsanların kısa bir şekilde düşüncelerini ifade edebildiği Twitter platformundaki genel format gelecek olan yeni özellik ile bozulmayacak. Twitter yine 140 karakter sınırlaması ile kullanıcılara hizmet vermeye devam edecek. Ancak ufak tefek esneklikler sağlandığı için duygu ve düşüncelerinizi biraz daha kolay ve rahat ifade etmeyi deneyebileceksiniz.

Yeni özelliğin önümüzdeki ay yapılacak olan bir etkinlik sonrasında geleceği söylenen güncelleme ile hayata geçirileceği söyleniyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3000 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Adwords Danışmanlık
  • Teknoloji Acquisio + BBM
  • Aylık Bütçeniz 10.000 TL
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara