Twitter’ın Yeni Uygulaması “Twitter Engage” Yayında!

Twitter gündeme bomba gibi düşen ''Twitter Engage'' ile Twitter platformunda içerik oluşturan tüm popüler kişileri ve hayranlarını ilgilendiren bir uygulama başlattı. Twitter’ın ünlüler, popüler kişiler için geliştirdiği Twitter Engage bu gruptaki kişilerin takipçileriyle etkileşime girmeleri ve kitlelerini korumaları için geliştirildi. Uygulama, platformda atılan tweetlerin nasıl bir etkileşim yarattığının öğrenilmesini sağlamayı amaçlıyor.

Twitter'dan Radikal Adımlar...

Son zamanlarda piyasadaki büyüme hızını yönlendirmeye çalışan ve bir sosyal ağ platformu olmaktan çıkmaya çalışan Twitter, bir gelir kaynağı olmak konusunda radikal adımlar attı. Videoların sanal sohbetlerin daha fazla merkezine yerleştiğini fark eden Twitter, yayın hayatına yeni başlayan ''Twitter Engage'' ile seçilmiş kişiler uygulama sayesinde doğrudan kişisel içeriklerini yükleyip bundan bir gelir dahi elde edebilecek.

“Twitter Engage” Nasıl Kullanılıyor?

İlk aşamasında 30 sn ile kısıtlı olan videolar artık 140 sn üst sınırına ulaştı. Bu zaman aralığında, epey uzunca sayılabilecek videolar oluşturup paylaşabilecek.  Vine’a da daha uzun bir video yüklenebilecek ve 6 sn'lik bir Vine ile çok daha büyük bir senaryo fragmanı oluşturulabilecek.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara