Reklam çalışmalarınızı gerçekleştirmeden önce sayfanızın reklam çalışmalarına uyumlu olmasına özen göstermelisiniz. Reklam çalışmaları ile uyumlu olan sayfalar yarattığınız zaman reklam çalışmalarınızdan daha etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Aksi takdirde ayırdığınız bütçe ve zamanın verimli şekilde kullanılamamasına yol açabilirsiniz. Bunun için bazı adımlara dikkat etmelisiniz.

Etkili Metin Oluşturma

Reklam sayfanızın reklamlarınıza uyumlu hale gelebilmesi için iyi bir metin oluşturmalısınız. Ürün ve hizmetlerinizi doğru bir şekilde açıklamanız ve reklamınızdaki mesajın hedef kitlenize doğru şekilde aktarılabilmesi için bu adımı atlamamalısınız.

Reklamınızın Farklı Sürümleri Var mı?

Markanız hakkında belirtmek istediğiniz tüm detayları tek bir metine sığdırmakta zorluk yaşıyor olabilirsiniz. Bu sebeple, reklamınızın farklı versiyonlarını da yazmak isteyebilirsiniz. Her bir reklam için farklı başlık ve açıklamalar hazırlayarak farklı örnekler oluşturabilirsiniz.

Sayfanızda Harekete Geçirici Bir Mesaj Var mı?

Reklam metninizin müşterilerinizin sitede yapmalarını istediğiniz işlemlere yönlendirdiğinden emin olduktan sonra işlemi gerçekleştirmeye teşvik edici mesajlar verdiğinden de emin olmalısınız. Güçlü ve net bir şekilde yazılan harekete geçici mesajlar, sayfanızın reklam ile daha uyumlu olabilmesini sağlar.

Harekete geçirici mesajlarınızı ne kadar spesifik tutarsanız, dönüşüm oranlarınız da o kadar yüksek olmaya başlar. Harekete geçirici doğru ifadeleri kullanırsanız, müşteri kazanma ihtimali düşük olan tıklamalarınız için ödeme yapmak zorunda da kalmazsınız.

Açılış Sayfası Reklamı ile Anahtar Kelime Eşleşmesi

Reklamlarınız ve anahtar kelimeleriniz ile yakından eşleşebilecek açılış sayfalarını seçmelisiniz. Anahtar kelimenizin “ayakkabı” olduğunu varsayalım. Bu durumda ayakkabıların satışında indirim vaat ediyorsanız, müşterileriniz için hazırladığınız açılış sayfasında indirim ve oranları hakkında bilgi verin.

Reklamınız ve açılış sayfası arasındaki entegre sistemi, potansiyel müşteri ve satın alma arasındaki en önemli köprüdür. Köprüyü ne kadar sağlam oluşturursanız dönüşüm oranlarınız yine artmaya başlar.

Mobil Uyumlu Siteler

Son olarak internet sitenizin mobil uyumlu olup olmadığını da kontrol etmelisiniz. Mobil cihazlar üzerinden sitenizi ziyaret edecek kişilere hitap etmek ve reklamların mobil platformlar ile de entegre olabilmesi için sitenizi mutlaka mobil uyumlu hale getirmelisiniz.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara