Bir şeyin tanıtılmasında ve tanıtılan şeyin algılanmasında en etkili yol tanıtılan şeyin göz ile görülmesini sağlamaktır bunu biliyoruz. Bilinçaltının ihtiyaca ve ilgi alanlarına göre doğru dürtülmesi, reklamı yapılan ürünün doğru şekilde algılanmasını sağlamakta ki, biz bunu çok iyi biliyoruz. Hızlı ilerleyen reklam  sektöründe; sabit görsel bantları, iki üç hareketle şekillendirilen görsellere yerini bırakırken, bu hareketli görsellerde yerini son zamanların en etkili reklam anlatım biçimlerinden olan video reklama bıraktı. Peki neden video reklam?

Görsel içeriklerin yanısıra ses içeriğinin de eklenebilmesi imkanı ile sizi ziyaretçiyle daha çabuk ve daha yakın etkileşime geçirerek tanıtımınızı daha anlaşılır ve etkili yapma olanağı veren bir reklam modeli çeşidi de ondan. Bu özelliği ile dikkat çekme oranı ve haliyle sağladığı gelir oranları daha yüksekte ondan. Dahası;  video reklamlar sayesinde  ziyaretçilerinizle benzersiz ve akılda kalıcı bir yöntemle iletişime geçebilir, kişisel reklamlar hazırlayabilir, kameranın önüne geçip ürününüzü kendiniz sunabilir ya da sundurabilirsiniz.  Veya animatif öğelerle ürününüzü hafızlara kazıyabilirsiniz. 

Kullanıcılara, ürün ya da markanızın neden önemli olduğunu gösterin. Yetersiz anlatımları geride bırakmak,  ürününüzü en iyi şekilde anlatmak ve daha yüksek reklam performansı sağlamak VİDEO TASARIM’ la mümkün.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara