Çıkartmalarla Keyiflenmenin Yolu Artık İnstagram'da

Sosyal medya uygulamaları arasında emin adımlarla yükselmeye devam eden İnstagram, son güncel yeniliğiyle birlikte renkli karelere meydan açıyor. Resmi blogu üzerinde yayınlayarak tüm kullanıcılarını yepyeni bir teknoloji özelliği ile tanıştıran İnstagram üzerinde artık hikayelere çıkartma eklenerek daha zengin fotoğraflar elde edilebiliyor. Yaklaşık birkaç ay öncesinde Boomerang uygulaması ile karşınıza çıkan sosyal medya devi, karakteristik özelliğini son dönemlerde hikayeler bölmesinde gösteriyor. Canlı yayın uygulamasının ardından getirdiği çıkarma yeniliği ile artık sizleri daha hareketli ekranlar bekliyor.

Çıkartmalar Ne Türde Değişiklik Gösteriyor?

Snapchat uygulaması arasına eklediği yeniliklerle birlikte daha fazla kullanıcı kitlesi elde etmeye devam eden İnstagram'ın çıkartma çemberinde hava durumundan yer bilgisine, saat bilgilerinden farklı eğlenceli eklemelerine kadar pek çok detay göze çarpıyor.  Bu yeniliği ile daha çok büyüme kaydeden İnstagram, böylelikle Snapchat formatında geliştiğini de açıkça dile getirmiş oluyor.

Özellikle son dönemlerde eklemiş olduğu noel ve yeni yıl konseptli çıkartma çeşitleri ile ilgi çekmeyi başaran İnstagram, böylelikle aylık bazdaki aktif kullanıcı sayısını 600 milyona ulaştırıyor. Getirdiği yenilikleri ile hem kendini yenilemeyi hem de daha farklı kullanıcılara seslenmeyi başaran sosyal ağın bu eşsiz özellikleri ile tanışabilir ve arkadaşlarınızla birlikte keyif dolu vakitler yaşayabilirsiniz. İster anlık fotoğraflarınızı, isterse de içerisinde bulunduğunuz durumu simgeleyen bir fotoğraf üzerine ekleyebilirsiniz. Çıkartmaları, dilerseniz kendi tercihinize göre büyütebilir veya daha küçük şekle getirerek paylaşabilirsiniz. Kendinizi simgeleyen çıkartmayı, fotoğrafınızın üzerine ekleyerek böylelikle o anki ruh halinizin takipte bulunan arkadaşlarınız tarafından anlaşılmasını sağlayabilir ve keyif dolu vakitlere ortak olabilirsiniz. Kendinize göre özelleştirebileceğiniz çıkartmalı fotoğraflarınızla eğlencenize eğlence katacağınızdan emin olabilir ve farklı hikayelerle yakın arkadaşlarınıza ve sevdiklerinizi de şaşırtabilirsiniz.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara