Instagram İkili Canlı Yayın Uygulamasını Tüm Kullanıcılarına Açtı

Instagram kullanıcılarına yeni uygulama ve özellikleri sunmaya devam ediyor. İlk olarak Ağustos ayı içinde test ettiği ikili canlı yayın özelliğini artık tüm kullanıcılarının ulaşımına sundu. Instagram hesabınızda sizi izleyen birisini kolaylıkla canlı yayına davet edebileceğiniz bu yeni uygulama özelliği sayesinde, canlı yayın uygulamaların yer alan monotonluk sona erecek gibi görünüyor.

Geçtiğimiz günlerde Instagram, canlı yayın uygulamalarına kullanılmaya başlanan yüz fitreleri ile gündeme gelmişti. İkili canlı yayın uygulamasında da yüz filtreleme özelliğini aktif olarak kullanmanız mümkün.

Instagram tarafından sunulan bu yeni özellik aynı zamanda Instagrammerların ve de markaların seçtiği canlı yayına konuk alma formatını da destekliyor diyebiliriz.

Instagram Tarafından Sunulan Yeni Özelliği İkili Canlı Yayın Nasıl Kullanılır?

Instagram tarafından tüm kullanıcıların aynı anda kullanabildiği ikili canlı yayın özelliği kullanımı da son derece kolay bir özellik ile sunuldu. Canlı yayını başlatmanız sonrasında sağ alt alanda yer alan “ ikili yayın “ butonuna basın. İzleyicileriniz arasından eklemek istediğiniz kişileri belirleyerek canlı yayın uygulamasına davet edebilirsiniz. Davet edilen kişinin ekranında ise isminiz yer alıp “ bu kişi canlı yayın videosunda yer almanızı istiyor “ yer alır.  Davet ettiniz kişiler bu davetinizi kabul etmelerinin ardından ise ekran ikiye bölünür. Böylelikle kişileri aynı anda görebilmeniz mümkün duruma gelir.

Canlı yayın yaparken dilediğiniz kişi ya da kişileri değiştirebilir, başka kişiyi canlı yayına davet edebilirsiniz. Dilerseniz de kendiniz canlı yayına devam edebilirsiniz. Canlı yayın uygulaması içinde yapılan konuşmalar sırasında davet ettiğini kişi de canlı yayından kendi isteği ile ayrılabilir. Aynı şekilde sizinde davetli olduğunuz herhangi bir canlı yayın uygulamasından istediğiniz zaman ayrılmanız mümkün olur.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara