Fenomen oyun snake, 1976 arcade oyunu Blockade’den esinlenerek tasarlanmış ve uygulama kolaylığı birçok platform için yüzlerce sürüme yol açmıştı. Şimdi, bu bağımlılık yapan efsane oyun, Google snake oyunu ve yeni versiyonları ile karşımıza çıkıyor. 

Her yıl 1 Nisan’da yeni bir şaka ile gündem yaratan Google, bu yıl Google Haritalar’da snake oyunu gizlemişti. 1 hafta kullanımda kalan oyun ekranın sol üst tarafındaki menü düğmesine ve ardından menüde ‘Yılan oyna’ seçeneğini tıklayarak oynayabildiniz. Google snake oyununu laptop veya masaüstünüzde oynamak istiyorsanız, Google Haritalar uygulamasında bulamayabilirsiniz. Bunun yerine snake.googlemaps.com adresine gitmeniz gerekir. Klasik versiyon için tarayıcınıza Google snake game yazdığınızda hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Google Haritalar Snake Oyunu Nasıl Oynanır?

Oyunun masaüstü sürümü Android ve iOS sürümü ile aynı, ancak kaydırma tuşları yerine 4 yönlü ok tuşlarını kullanırsınız. Yıllar öncesinde Nokia 5110 telefonlardaki orijinal sürümü hatırlayanlar için söyleyelim; masaüstündeki ok tuşları inanılmaz derecede duyarlı ve doğru zaman harcamak için fazla çaba gerektirmeyecek.

Google Haritalar Snake oyunu, snake.googlemaps.com web sitesine giriş yaptığınızda hemen karşınıza çıkacaktır. Herhangi bir işlem yapmadan oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Snake oyunu Google Haritalar sürümünde, dünya konumları arasında seçim yapabilirsiniz. Dünyanın dört bir yanındaki belirli şehirlerdeki turistleri toplayan bir trenin yanı sıra ekstra puanlar için yiyecek ve simge işaretleri toplarsınız. Google snake, klasik yılan oyunu ile aynı şekilde oynanır, çarpmadan treni büyütmeye çalışırsınız, ancak mümkün olan en yüksek puanı almak için dikkat etmeniz gereken bazı şeyler var…

Google Snake oyununda kazanmak için haritanın kenarlarına dikkat edin, duvarlara çarpmadan kenardaki yolcuları toplamak biraz zor olabilir.

Oyunun Android ve iOS sürümlerinde, hızlı bir şekilde dönüyorsanız yavaş hareket etmeniz önerilir. Dar bir köşede iseniz çılgınca yılanı/treni kaydırmaya gerek yoktur. 

İnsanları ve simgeleri sadece bulundukları karede toplayabilirsiniz. Bu nedenle hedeften uzaklaşmamak için yakın birkaç nokta belirleyin. 

Her yolcu, yiyecek veya yer işareti aldığınızda trenin büyüdüğünüzü unutmayın, bu yüzden bir şey almaya çalışırken kuyruğuna dolanmamaya çalışın.

Bu basit gibi görünen, keyifli fakat zor oyunda sabırlı olmaya çalışın! 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Animated Gif

1500 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • 3 Ebat Banner Tasarım
  • Banner Reklam Öneriler
  • Ücretsiz Bir Sefer Revizyon
  • 6 Frame Maksimum
  • Aynı Konsept Üzerinden Ebatlara Çoğaltım
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara