Standart dinamik özelliklere sahip olan reklamları tercih eden kişiler, dinamik kampanyalarda artık duyarlı reklamları da kullanabilecekler. Responsive olarak da adlandırılan duyarlı reklamlar, basitleştirilmiş bir oluşturma sürecine sahip olacak. Dinamik yeniden pazarlama kampanyalarının genel performansını artırabilecek olan bu reklamlar küçük, orta ve büyük ölçekli markaların yararlanabilecekleri reklamlar arasında yer alacak.

AdWords deneyimini de sunacak olan bu reklamlar, reklamverenler tarafından durdurulmadığı sürece yayınlanmaya devam edecek. Kolay bir şekilde yayına alınabilecek olan bu reklamlar kullanıcılara büyük bir esneklik sunacak. Reklamların boyut, görünüm ve biçimleri hemen hemen her reklam alanına uygun şekilde otomatik olarak ayarlanacak.

Google AdWords ile Entegre

Duyarlı reklamların yer aldığı bir sitede yerel banner reklamları yer aldığı zaman farklı bir sitede dinamik metin reklamı olarak da kullanılabilecek. Reklam hedeflerinize ulaşabilmek için duyarlı reklamları sayfalardaki doğru yere koymanız yeterli olacak.

Duyarlı bir reklam oluşturmak istiyorsanız başlık, resim ve açılış sayfası gibi öğeleri girmeniz yeterlidir. Reklam kampayanızda onaylı olan öğeleri başlattığınız zaman Google AdWords otomatik olarak bu öğeleri kullanarak reklamlarınızı oluşturacak. AdSense ise, mevcut reklam alanına reklamları sığdırmak, kodlama ile uğraşmamak ve reklamlarınızın öne çıkmasına yardımcı olabilmek için duyarlı tasarımı kullanacak.

Görsel ve Metin Reklamlar

Reklamınızı bir web sitesinde hem görsel hem de metin şeklinde gösterebilmenizi sağlayan duyarlı tasarım, mobil cihazlarda da aynı özellikleri kullanıcılara sunacak. Duyarlı reklamlar müşterileriniz ve hedef kitlenize istediğiniz kampanyaları esnek bir şekilde sunabilmenizi sağlayacak.

Kampanyanıza bir akış eklediğiniz zaman reklamlarınız dinamik ve statik bir şekilde yayına alınacak. Görsellerinizin formata uygun olduğu durumlarda sorunsuz bir şekilde reklamlarınız yayına geçirilecek. Duyarlı reklam oluşturduğunuz zaman sık kullanılan farklı öğelerin düzenlenmesini ve ön izlemesini de yapabilirsiniz.

Duyarlı reklam çalışmaları için profesyonel destek aldığınız zaman reklam için ayırdığınız bütçenin daha da verimli harcanmasını sağlayabilirsiniz. Google sayesinde arama motorları ile hedef kitleniz arasında bir köprü oluşturmak istiyorsanız, sitenizin mobil uyumlu olmasına dikkat etmeli ve SEO çalışmalarından da yararlandığından emin olmalısınız.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara