Google tatil sezonu için zamanında uçuşlar, geziler ve otel aramaları gibi hizmetlerine bir sürü yeni özellik ekledi. Şirket fiyat izleme ve fırsatlar için yapay zekâ makine öğrenme yöntemini kullanıyor ve yeni indirimler özelliğini de eklemiş durumda. Google hizmetlerini kullanan gezginler için rezervasyon özelliklerini genişletiyor; insanlara daha iyi fiyatlar sunarak yardımcı olmaya odaklanıyor. Örneğin, Google size bir uçak bileti satın almak için en uygun zamanı bildirebilir veya otel fiyatlarının ne zaman avantajlı olduğunu gösterebilir.

Şirket, makine öğrenimi ve istatistiksel analiz tekniğini kullanarak kullanıcılara zamanında bilet rezervasyonu yapmak için doğru zamanı önererek şimdi "fiyatlar normalden daha ucuz" diyen bir ipucunu gösterecek. Ayrıca uçak bileti fiyatları şirketin fiyat tahmini algoritmalarına dayalı olarak "daha fazla düşmeyecek" başka bir ipucunun yönergesini bulabiliyorsunuz. Bu ipuçları, arama sonuçlarınızın üzerinde görünüyor ve tarihleri ​​esnek olan gezginler için daha kullanışlıdır.

Seyahat Planları için Google Trips En Ucuz Kaynakları Bildiriyor

Google, geçen yıl başlatılan "Google Gezileri" uygulamasına, en gözde cazibe merkezleri ve etkinlikler hakkında bilet ve turların fırsatlarına anında erişmenize yardımcı olacak yeni 'İndirimler' bölümünü ekledi. Şirket bu özelliği, kullanıcılara rezervasyonları için en iyi zamanı bildiren otel aramalarında da genişletiyor. Ayrıca, tatil sezonu boyunca fiyatlar yüksek olduğunda, "normalden daha yüksek" diyen bir pop-up ile sizi uyaracaktır. Kullanıcılar ayrıca e-posta uyarılarıyla fiyat indirimleri için bir seçeneğe sahip olacak ve bu özellik, Google Flights mobil sitesinde ayarlanabilecek.

Google fiyat takibi özelliğinin yanı sıra, indirimler konusunda da kullanıcılarına yeni seçenekler ve fırsatlar sunuyor. Google Trips üzerinden indirimli bilet ve seyahat turlarını kullanıcıların ilgisine sunan Google, böylece online uygulama deneyimini kişiselleştirme konusunu bir adım daha ileriye taşıyor.

Google'ın seyahat rezervasyon özelliklerini Google Haritalar'ın verilerinden faydalanmanın başka bir yolu olarak değil, burada entegre etmesi mantıklı. Fiyat takibi hem masaüstü hem de mobil cihazlarda dünya genelinde yayılıyor. iOS ve Android için Google Trips mobil uygulaması dünya çapında İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Portekizce başlayacak ve genel olarak tüm dillerde mobil cihazlarda sunulacak.

 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3000 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Adwords Danışmanlık
  • Teknoloji Acquisio + BBM
  • Aylık Bütçeniz 10.000 TL
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara