Firefox Focus Artık Türkçe

    Mozilla tarafından iOS yazılıma sahip cihazlarda kullanım için geliştirilmiş olan Firefox Focus bundan böyle Türkçe olarak kullanılabilecek. İnternet tarayıcısının en önemli özelliği gizliliği esas alması. Bu yönüyle kısa sürede milyonlarca kişiye ulaşmayı başardı.

    Özellikle iPhone’da gizliliği koruyan Firefox Focus, Mozilla’nın yeni uygulamaları arasında yer alıyor. Ancak buna karşın iOS tabanlı cihazlar ile yapılan milyonlarca aramada bu tarayıcı tercih edildi. Nedeni ise gizlilik bakımından cihaz kullanıcılarının beklentilerini karşılayabiliyor olması. Bu sayede önemli bir endişeyi de gidermeyi başarıyor.

                                                                             Firefox Focus 27 Dilde Kullanılıyor

    Uygulamanın kısa zamanda çok sayıda kişiye ulaşmasıyla birlikte, dil destekleri güncellemelerinin gelmesi de gecikmedi. Tarayıcı artık aralarında Türkçe'nin de bulunduğu 27 dilde kullanılabiliyor. Tarayıcının özellikleri ise özellikle mobil kullanıcılarının beklentilerini karşılayabiliyor. Örneğin İnternet navigasyonunu kolaylaştırma yönüyle dikkat çeken Firefox Focus aynı zamanda navigasyon kullanımında da gizliliği esas alıyor.

                                                                           Tek Dokunuşla Arama Geçmişini Silin

    Arka planda kullanıcıların bilgilerini alarak depolayan yazılımları bloklama özelliğine sahip. Bu sayede bilgiler farklı yazılımlara aktarılmıyor ve kullanılamıyor. Tarayıcıyı kullanarak gerçekleştirdiğiniz aramaların tamamını hatta cookie bilgilerini dahi hemen silebiliyorsunuz. Böylece mobil cihaz üzerinden de arama geçmişini yok etmeniz mümkün olabiliyor. Arama kaydını ve cookie bilgileri silmek için çeşitli şifreler girmeniz gerekmiyor. Sadece tek dokunuşla tarayıcı geçmişini silebiliyorsunuz.

    Mozilla’nın Focus uygulaması temel alınarak hazırlanan Firefox Focus, yazılımın ana özelliklerini bünyesinde barındırıyor. Focus’un lokomotif özelliği internette hızlı bir şekilde sörf yapabilmek. Tarayıcı da web fontlarını ve benzeri tracker araçlarını engelleyerek tarayıcı ile hızlı bir internet bağlantısı imkanı sunuyor. Yüz güldüren özelliklerden bir diğeri de isteyen kullanıcının varsayılan tarayıcısı olan Firefox Focus’u belirleyebiliyor olması. Mobil internet bağlantısında hızı öncelikli tutanlar birkaç saniye içerisinde tarayıcıyı varsayılan olarak belirleyebiliyor. 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara