Facebook’un Yeni Video Özelliği Doğum Gününüzün En Güzel Anlarını Öne Çıkarıyor!

Doğum günleri kişiye özel en önemli zamanlardan biri ve bu özel günü kutlamak için artık sosyal platformlar devrede. Sosyal medyanın önemli platformlarından Facebook da bu alanda yeni ve etkileyici bir yenilik ile karşımıza çıkıyor. Her gün milyonlarca kullanıcısının doğum günü mesajının paylaşıldığı Facebook, kişiselleştirilmiş doğum günü videolarını kullanıma sunarak, sosyal bağları güçlendirmeyi hedefliyor.

Facebook Sürpriz Yapmayı Seviyor!

Pek çok ilke imza atan Facebook doğum günü videoları ile yine gündemde. İnsanların aileleri, yakınları ve arkadaşlarının mesajlarını, fotoğraflarını, etiketlenmiş oldukları fotoğrafları bir araya getirerek, doğum günü olan kişiye o güne özel bir video ile sürpriz yapıyor.

Facebook doğum gününün sonraki gününde, bu özel günde yakın çevre ile paylaşılan tüm fotoğraf ve mesajları, bir videoda bir araya getiriyor. Haber kaynağında görünen bu 45 saniyelik sürpriz video ile Facebook doğum gününü kutluyor! Işıklandırılarak açılan büyülü bir doğum günü pastası ekranda görünüyor ve içinden aile, arkadaşlar ve dostlar ile paylaşılan doğum günü fotoğraf ve mesajları çıkıyor. İsterseniz zaman tünelinizde çevrenizle paylaşabiliyor ve arkadaşlarınıza teşekkür edebiliyorsunuz. İsterseniz paylaşıma açmadan öncede içindeki fotoğraf ve mesajları düzenleme fırsatınızda var tabii. Bir insan için doğum gününün kutlanması kadar güzel ve anlamlı çok az şey vardır hayatta. Bu videoyu izlerken de duygulanmamak elde değil!

 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

7500 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Demografi Optimizasyonu
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara