Facebook Bağış Özelliğini Getirebilir

Facebook platformu gönderilerinizden para kazanmanızı sağlayabilecek yeni bir bağış kutusu işlevi üzerinde çalışma yapıyor. The Verge tarafından keşfedilmiş olan bir ankette Facebook kullanıcılarının içerik geliştiricilerine para kazanmasına yönelik sorular sorulmuş durumda.

Bu ankette kullanıcılara gönderilere eklenecek olan ve gönderinin sahibine maddi olarak destekte bulunmanızı sağlayabilecek bir ‘’eylem çağrısı’’ düğmesi ile ilgili sorular soruluyor. Facebook’un bağış işlevinin hayata geçmesi ve anket sonuçlarının olumlu olması durumunda Twitch TV ve YouTube gibi platformlara yeni bir rakip daha gelmiş olacak.

İçerik Üreticileri için Yeni Bir Gelir Olabilir

Bağış kutusu özelliği, Facebook’un Instant Article özelliği ile birlikte kullanılarak içerik üreticilerine yeni bir gelir kapısı da açabilir. Bu özellik kullanıcıların ve içerik üreticilerinin Facebook’ta daha uzun süre vakit geçirebilmesi anlamına da geliyor.

Facebook’un anketlerinde şimdilik ne tür bir yenilik getireceği ise tam olarak bilinmiyor. Bağış özelliğinin sosyal ağlarda artık olması gereken bir özellik olduğunu belirten Facebook yetkilileri, amaçlarının Twitch TV ve YouTube gibi platformlar ile yarışmak olmadığını ve Facebook’u tamamen daha eğlenceli bir yer haline getirmek istediklerini söylüyorlar.

Bağış sisteminin hayata geçirilmesi ise pek çok kullanıcı için Facebook kullanımının daha eğlenceli bir hale gelecek olması anlamına geliyor. Ancak gelen tüm bu bilgilerin basit bir anketten ibaret olduğunun da altını çizmekte fayda var. Resmi olarak bağış sisteminin hangi tarihte geleceği veya gelip gelmeyeceği şimdilik belli değil.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

7500 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Demografi Optimizasyonu
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara