Eski Fotoğraflar için Getirilen Dijital Yenilik

Dünya devi olarak nitelendirilen arama motoru Google, son dönemlerde eskiye ait olan fotoğraflarınızı dijital ortama taşıyarak eski anılarınızın göz önünde bulunmasını amaçladı. Uygulama hainde sizlere yansıtılan yenilikçi özellik, baskılı fotoğraflarınızı tarayarak dijital arşivinde saklamayı başarıyor. Özellikle gençler tarafından fazlaca rağbet göreceğe benzeyen teknolojik yenilik ile belki kimisi ağlayacak, hüzünlenecek; kimisi eski anları hatırlayınca içerisinde tuttuğu kahkahaları dışına yansıtacak.

PhotoScan Mobil Uygulaması ile Gelen Yenilikler

Telefonunuza bir tarayıcı özelliği getiren PhotoScan, son derece kullanışlı bir uygulama olarak her geçen daha fazla kitle tarafından kullanılmaya devam ediyor. Basılı fotoğraflarınızı doğru renk ve tonlamada ayarlayarak tıpkı dijital bir fotoğrafmışcasına ayarlayan uygulama ile Sosyal Medya ortamında daha farklı netlikte paylaşımlar yapabiliyorsunuz.

Google Photos uygulaması ile entegre olarak çalışma gösteren yenilik ile fotoğraflar, dilediğiniz şekilde kategorilere ayırarak saklanılabiliyor. Şuan piyasada uygulamanın hem Android hem de İOS destekli telefonlar için sürümü bulunuyor.  Programın herhangi bir üyelik işlemi gerektirmemesi, kullanıcıların olumlu algısını daha güçlü kılıyor.

Akıllı telefonunuzun kamerasını kullanarak tarayabileceğiniz fotoğraflarınız ile hoş ve eğlenceli vakitler geçirebilme şansı yakalayabilirsiniz. Parlamayan tarama işlemi sayesinde fotoğraflarınızı telefonunuzun ekranına doğru şekilde oturtabilecek ve böylelikle adeta akıllı cihazınızın kamerası ile çekilmiş hissi veren kareler elde edebileceksiniz. Tarama özelliği ile ayrıca kameraya dayalı otomatik kırpma, perspektif düzeltme ve düz kareleri doğru hale getirme gibi farklı işlemlerle de yapabilirsiniz.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Animated Gif

1500 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • 3 Ebat Banner Tasarım
  • Banner Reklam Öneriler
  • Ücretsiz Bir Sefer Revizyon
  • 6 Frame Maksimum
  • Aynı Konsept Üzerinden Ebatlara Çoğaltım
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara