YouTube videolarını izledikten sonra arşivinize aynı kalitede indirerek saklayabilmek istiyorsanız online araçlardan ya da programlardan yararlanabilirsiniz. Mobil ve masaüstü cihazlar için pek çok farklı video indirme sitesi ve programı mevcuttur. Bunun için ilk önce hangi programı ya da platformu kullanacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Zararlı yazılımlardan uzak bir şekilde video indirebilmek istiyorsanız IDM ve Download Helper gibi programları kullanabilirsiniz. Bu programlar ile aynı zamanda her türlü ortam dosyalarını da indirmeye devam edebilirsiniz.

Internet Download Manager ile YouTube’dan Video İndirme

İnternetten indirme işlemi yapılabilmesi için en fazla tercih edilen programlar arasında yer almaktadır. Hızlı bir şekilde indirme işlemini gerçekleştirebileceğiniz IDM programı sayesinde YouTube üzerinden de video indirebilirsiniz. Programın ücretsiz versiyonu ile YouTube’dan video indirmek istiyorsanız, indirmek istediğiniz videonun sayfasını açarak sağ tıklama menüsünden ilgili indirme bağlantısına tıklayabilirsiniz. Videolar, IDM sayesinde yüksek çözünürlükte bilgisayarınıza inecektir.

Programsız ve Ücretsiz YouTube’dan Video İndirme Yöntemi

Program kullanmadan YouTube’dan video indirmek istiyorsanız internet sitelerinin online araçlarını kullanabilirsiniz. Bu araçlar arasından uygun olanı seçerek indirmek istediğiniz YouTube videosu bağlantı linkini kopyalamanız ve araç içerisine yerleştirmeniz yeterlidir.

YouTube üzerinden programsız olarak video indirmenin bir diğer yolu ise, YouTube’un URL adresine “ss” harflerini eklemektir. Mevcut olarak izlediğiniz ya da dinlediğiniz bir YouTube videosunun bağlantı kısmında yer alan kısmı “http.s//www.ssyoutube…” olarak değiştirmeniz yeterlidir.

Mobil Platformlar için YouTube’dan Video İndirme

Mobil cihazlarda da programsız olarak YouTube’dan video indirebilmeniz mümkündür. Ancak bunun için doğru internet sitelerini bulmalısınız. Android ve iOS için ayrı olarak ortaya çıkan bu siteler arasından seçim yaparken, zararlı yazılımların sitede bulunmadığından emin olmalısınız.

Android ve iOS için geliştirilen YouTube video indirme programlarını da kullanabilirsiniz. Örneğin, App Store üzerinde yer alan “YouTube Go” uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad gibi iOS işletim sistemli olan cihazlarınızda ücretsiz bir şekilde video indirme işlemini yapabilirsiniz.

Video indirme işlemini yaparken istediğiniz kaliteyi seçebilmeniz mobil ve masaüstü platformlar için mümkündür. İndirme kalitesine göre videonun iniş süresi de değişkenlik gösterebilmektedir.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara