Video, video klip ile milyonlarca izleyiciye kısa sürede ulaşabilirsiniz. Youtube reklam organik reklam platformu olup günümüzde özellikle müzik dinleme portalı haline geldi. Albüm lansmanları ilk önce Youtube reklamları ile çalışmalarına başlar. Reklam sayesinde insanların etkileşimi artar ve paylaşım, yorum, beğeni geldikçe izlenme oranında da artış olur. Youtube reklamlarının en büyük özelliği ise sadece izlendiğiniz zaman para ödersiniz. Reklamlar ile kendinizi benzersiz şekilde anlatırsınız. Hedef kitleye kısa sürede ulaşır ve kitlelerin ilgisini çekersiniz.

Youtube Reklam Kaldırma Nasıl Yapılır?

Youtube videolar ya da kanalınızın yanında görünen AdSense reklamlarını kolay şekilde filtreleyebilirsiniz. Youtube reklam kaldırma için AdSense hesabınızda oturum açın ve reklamlara izin ver ya da reklamları engelle sekmesini bulun. Kenar çubuğunda bulunan İçerik Barındırıcı bölümünü tıklayarak işleminizi sonlandırın. Belirli reklam veren URL adreslerini engellemek için ise sayfanın üst kısmında bulunan yatay çubuktaki reklamveren URL adreslerini tıklayın ve açılan kutuya kaldırmak istediğiniz URL adreslerini girin. URL adreslerini engellemiş olursunuz. Yaptığınız tüm değişiklikler otomatik kaydedilir ve 24 saat içinde kanalınıza yansır.

Youtube Reklam Fiyatları Nedir?

Bütçenize uygun bir bütçe belirleyerek sadece kullanıcılar reklamlarınızı izlediği zaman ödeme yapabilirsiniz. Youtube reklam fiyatları için reklamcılık uzmanı ile iletişime geçebilirsiniz. Bütçe ayırmanın dışında nasıl ödeme yapacağınıza kendiniz karar verirsiniz. Youtube reklamları içerik reklamı olduğu için arama motorunda tanıtım yapmaya göre daha cazip fiyatlıdır. Tıklanma ile bin gösterim başına ödeme yaparsınız. Marka bilinirliği sağladığı için dönüşüm oranı çok yüksektir. Reklamların fiyatları çoğu durumda firmaya, tanıtılacak ürüne, tanıtım süresine ve tanıtım diline göre değişiklikler gösterir.

Youtube Reklam Modelleri Nelerdir?

Reklam modelleri değişiklik gösterir. Youtube reklam modelleri görüntülü reklam, yer paylaşımlı reklam, atlanabilir video reklamları, atlanamayan video reklamları, bumper reklamlar ve sponsorlu kartlar biçimindedir. Temelde ise ikiye ayrılır. Yayın içi Truview ve Video Discovery reklamları olarak yer alır. Tüm reklamların önemli amacı ise müşterinin dikkatini belirli saniyeler içinde çekmektir. Görüntülenme başına ücret ödediğiniz reklam modelleridir.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara