YouTube, Offline Video İzleme ve Paylaşım için Yeni Bir Uygulama Yayınladı

Google tarafından kullanıcıların videolara daha kolay erişebilmesi için geliştirilen yeni uygulaması YouTube Go resmi olarak tanıtıldı. Video içeriklerini kaydettikten sonra offline olarak izlenebilmesini ve diğer YouTube Go kullanıcıları ile paylaşılmasını sağlayan uygulama sınırlı bant genişliğine sahip bölgeleri ve özellikle Hindistan’ı hedefliyor.

YouTube’un resmi blog sayfasında yayınlanan yeni bir YouTube Go tanıtım filmi ise şirketin başarılı bir projeye imza attığını kullanıcılara ispatlar nitelikte oldu. Offline servislerde ilk öncelik düşük bağlantılar olacak. Video izlediğiniz zaman veri tüketimini de düşürebilen uygulama ile offline olarak video paylaşabilmek de mümkün olacak.

Chrome’a İndirme Özelliği Geliyor

Google’ın yeni servisi olan YouTube Go aynı zamanda beraberinde Chrome için Data Saver Mode özelliğini de hedefleyecek. 2G ve altındaki genişliklerde verimli bir şekilde bu özellik çalışmaya başlayacak. Veri tüketimini düşürecek olan özellik sayesinde kullanıcılar daha üst düzey performans elde edebilecekler.

Ayrıca Google, internet tarayıcısı Google Chrome üzerine “Download” yani indirme seçeneği de ekleyecek. Kullanıcılar daha önceki ziyaretlerinde kaydettikleri sitelere girdikleri zaman bu tür web sayfalarına offline modunda erişebilecekler.

Google Play mağazasında yer almaya başlayan Chrome Beta uygulamasını indirdikten sonra bu özelliği sizler de test etmeye başlayabilirsiniz. Özelliğin kısa süreli olarak planlanan beta sürecinden sonra tüm Chrome kullanıcılarına açılacağı söyleniyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

7500 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Demografi Optimizasyonu
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara