YouTube TrueView Discovery reklamları, YouTube’un arama sonuçlarında ve ilgili YouTube videolarının yan kısmında, mobil cihazlar için YouTube anasayfasında yer alır. Yayın içindeki reklamların aksine kullanıcıların videoları ne kadar izlediklerine bakılmaksızın Discovery reklamlarına her tıklama başında ücretlendirme yapılır.

Discovery reklam modeli, ürün tanıtımı veya ‘’nasıl yapılır’’ tarzı videolar için eşsiz bir seçenek sunar. Hedef belirtilmeden meydana getirilen kampanyalar için en uygun reklam modeli Discovery’dir. 

Kullanıcıların yayın için reklamları hemen geçmesi ve Discovery reklamları ile etkileşime girmemesi konusunda endişe etmenize gerek yoktur. Bu reklamlar marka değerinizi yükseltir.

Geniş hedef kitlelere erişebilmenizi sağlayan YouTube Discovery kampanyaları hazırladığınız içeriklerin mümkün olabilecek en uzun süre izlenebilmesini sağlar. Doğru hedef kitleye giden reklamlar ilgi çekeceği için ürün satışlarınızı artırabilmeniz de mümkün olur.

Reklam Başarılarını Ölçün 

YouTube hesabınızda yer alan Analytics sekmesinden reklamlarınızı görüntüleyen kişiler hakkında geniş kapsamlı bilgi edinebilirsiniz. Verilere bakmak, reklamlarınızın başarısı hakkında optimizasyon süreci için sizlere veri sunar. 

Kullanıcıların reklamları ne kadar izledikleri, tam olarak hangi noktalarda reklamları kapattıkları da ortaya çıkar. 

Analytics sekmesini, reklam modellerinden hangisinin en iyi performansı verdiğini belirlemenize yardımcı olmak için değerlendirebilirsiniz. Video reklam kampanyası verilerinize daha derinlemesine bakış atabilmek için YouTube hesabınızla Google Analytics hesabınızı da bağlantılı hale getirebilirsiniz. YouTube kanalınızdaki sayfalarda, hemen çıkma oranları, sayfa görüntüleme sayıları ve sayfadaki ortalama oturum süresi gibi ayrıntılı ölçümlere ulaşabilirsiniz. 

Discovery reklamlarıyla tek bir kampanya oluşturarak ideal müşterilerinize geniş bir ölçekte ulaşabilmeniz mümkün hale gelir. Reklamlarınız için başlıklar, kalitesi yüksek videolar gibi temel öğeleri sağladıktan sonra belirlenen işlem başına maliyet teklifini ve bütçesini kullanarak reklamlarınızı yüksek ölçüde ilgi gösteren kişilere sunabilirsiniz. 

En fazla tercih edilen YouTube reklam kampanyaları arasındaki Discovery sayesinde ürün ve hizmetlerinizi en iyi şekilde tanıtmaya başlayabilirsiniz. Reklam bütçenizi en ideal şekilde kullanabilmenizi sağlayan bu reklam kampanyasıyla firma prestijinizi artırabilirsiniz. Bu tür reklamlar ile ilgili profesyonel destek almaktan asla çekinmemelisiniz. 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara