WhatsApp Mesajları Geri Alınabilecek

WhatsApp uygulamasını kullanan herkes mutlaka gönderdiği bir mesajı geri almak istemiştir. İşte bu özellik artık hayata geçiyor. WhatsApp, yakın zamanda mesajları düzeltme, geri alma ve canlı lokasyon takibi özelliklerine kavuşacak. Bu yeni özellikler uygulamayı kullanan herkeste heyecan uyandırdı. Özellikle yanlış kişiye mesaj atanlar ya da yolladığı mesajdan kaynaklı pişmanlık duyanlar için çok daha heyecan verici bir bekleyiş başladı.

                                                                     Whatsapp Recall Özelliğine Kavuşuyor

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında WhatsApp tarafından söz konusu özelliklerin uygulamaya kazandırılacağına dair çeşitli duyumlar alınmıştı. Merakla beklenen o haber sonunda geldi. En çok sevindiren ise Recall yani mesajı geri alma özelliği oldu. Fakat bilinmesi gereken önemli bir husus var. Yollanan mesajın geri alınabilmesi için henüz okunmamış olması gerekiyor. Okunan bir mesajı geri almak yine olanaksız olacak.

                                                                     Whatsapp Mesajları Düzeltilebilecek

Hızlı mesaj yazanların en büyük sıkıntısı olan yanlış kelime kullanımı da yakın zamanda tarihe kavuşacak. Çünkü yeni güncelleme ile mesajlar için Edit yani düzeltme özelliği de mevcut olacak. Mesajı silmeye ya da geri almaya gerek kalmadan düzeltme şansı tanıyan özellik de tıpkı mesajı geri alma gibi henüz okunmamış olan mesajlar için geçerli olacak. Okunan bir mesajın düzeltilmesi mümkün olmayacak.

                                                                      Canlı Lokasyon Takibi Yapılabilecek

Heyecan uyandıran bir diğer özellik de canlı lokasyon takibi oldu. Özellikle WhatsApp grupları için önemli olan bu özellik sayesinde grupta yer alan kişilerin nerede olduğu bilgisine istenen her zaman ulaşılabilecek. Ancak bu özellik kişinin kendi isteğine göre kapatılabilecek ya da açık olabilecek. Güncelleme ile kapalı gelecek olan özelliği kullanıcılar ayarlar bölümünden açabilecek. Bu özellik 1 dakika, 2 dakika ya da 5 dakikalık süre kısıtlamaları şeklinde de kullanılabilecek. İsteyen kullanıcılar “sınırsız” seçiminde bulunabilecek. 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara