Twitter, Video Üretenler ile Gelir Paylaşımı Modelini Deniyor

YouTube ve Twitch gibi platformlardan ciddi gelir elde etmeyi başaran kişiler artık Twitter tarafından da ciddiye alınıyor. Twitter yeni yaptığı açıklamalar ile kendi platformunda video üretecek olan kişileri zengin etmeyi planladığını espirili bir dil ile belirtti.

Twitter son olarak NFL ile %70 gelir paylaşımlı bir modele adım atarak konuya yakın olduklarını bizlere göstermişti. Twitter’ın Mart ayında Vine ünlüleri ile gelir paylaşımı yapmaya başlaması ve Haziran ayında bu konudaki ilk adımları atması ise YouTube ünlülerinin gözlerini Twitter’a da çevirmesini sağlamıştı.

Twitter’ın gelir paylaşımı modelinin sadece Twitter ile sınırlı kalmayacağı da söyleniyor. Paylaşılan yeni haberlere göre Twitter ile gelir paylaşımına açık olarak içerik üretecek olan kişiler yüksek miktarda gelir elde edebilecekler.

Twitter, Video Üreticilerinden Sözleşme İstemeyecek

Twitter, yüklenecek olan videolarda özel içerik sözleşmesi de istemeyecek. Yani bu durumda YouTube platformuna yüklediğiniz bir videodan da Twitter sayesinde para kazanmaya başlayabileceksiniz.

ABD bölgesinde Salı gününden itibaren başvuruları kabul etmeye başlayan Twitter, şimdilik video üreticilerini heyecanlandırmamak adına çok fazla hamle yapmıyor. Ancak önümüzdeki dönemde Twitter’ın çok ciddi bir bütçeyi video içerik üreticilerine sağlayacağına kesin gözü ile bakılıyor.

Yeni dönem başladığı zaman artık YouTube ünlüleri ve Twitch yayıncılarının Twitter platformunda da sık sık kendilerini göstereceği ve yer alacağı söyleniyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara