Instagram Yorum Takipleri Artık Kolaylaşıyor

Sosyal paylaşım platformu arasında yer alan ve gittikçe büyüyen bir kullanıcı ağına sahip olan Instagram her geçen gün yeni bir özelliğini kullanıcıları ile paylaşıyor. Belli eksikliklerin giderilmesi ya da beli isteklerin yerine getirilmesi amacı ile geliştirilen bu özellikler arasında yorum takipleri de yerini aldı. Instagram hesabı olanların bildiği ve oldukça sıkıntı yaşadıkları yorum takipleri diğer sosyal paylaşım ağı olan Facebook adresinde olduğu gibi değildi. Yorumun alınması ve görülmesi için kişinin etiketlenmesinin gerekliliği vardı.

Geçtiğimiz yılla kadar yorum uygulamasının bulunmadığı Instagram’ da geçen yıl eklenen bu özellik kullanıcıları bir hayli sevindirmiş ve oldukça da memnun etmişti. Fakat uygulamada yaşanan bir eksiklik sebebi ile kullanıcıların yorumu görebilmeleri için etiketlenmesinin gerekliliği doğdu. Yorumlara yazılan yanıtların görülebilmesini sağlayacak olan yenilik Instagram tarafından kullanıcılara sunulmaya hazırlanıyor.

                                                 Uygulama Ne Zaman Hayatta Geçecek?

Sosyal paylaşım platformu olan Instagram kullanıcılar tarafından gelen bu şikâyeti değerlendirerek konu ile ilgili olarak ilk adımı alttı. Bu uygulama çerçevesi içerisinde yorumlanan her şeye gelecek olan yanıtın diğer sosyal paylaşım ağı olan Facebook ‘ta olduğu gibi görülmesi sağlanacak. Henüz test aşaması içerisinde olan yorum yanıt takip sistemi aynı Facebook yorum yanıt akışında olduğu gibi görüntülenebilecek. Bu sayede Instagram kullanıcıları tarafından yapılan yorumlar sonrasında yanıtlarda kişinin etiketlenme gereği de ortadan kalkacak.

Yorum yayın akışının ne zaman bu düzeyde takip edilmeye olanak verecek olan düzenleme ile kullanıcılara sunulacağı ise henüz bir netlik kazanmadı. Fakat bu uygulama işleminin hayatta geçmesi ile birlikte sosyal paylaşım platformu hem büyük bir eksiğini kapatacak hem de kullanıcı ve işletmeler daha çok etkileşim içerisinde olacakları bir alana kavuşabilecekler.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara