Son yıllarda internet kullanımının ve kullanıcılarının hızla artması ile birlikte dijital pazarlama da önem kazanmıştır. Gerek e-ticarette gerek ise tanıtım ve pazarlamada dijital medyaya ilgi artmıştır. Bilinirliğini arttırmak isteyen firmalar ve kullanıcılar, hedeflerine ulaşmak konusunda çeşitli yöntemlerden faydalanmaktadırlar. Bu yöntemlerden birisi sıkça kullanılan Instagram reklamlarıdır. 

Instagram’ın, Türkiye’de çok fazla kullanıcısı olması ve sürekli eklediği özellikleriyle her geçen gün yeni kullanıcılar tarafından tercih edilmesi işletmelerin Instagram platformunu ve Instagram reklamlarını kullanması için büyük bir fırsat oluşturmaktadır. Instagram reklamları, kullanıcılar için çok yönlü kampanyalar oluşturmak, aynı zamanda marka bilinirliğini arttırmak ve internet sitesinde gerçekleşen dönüşümleri daha etkili bir şekilde takip edebilme olanağı sağlamaktadır.

Tüm bu avantajlı yönlerine rağmen bazı sebeplerden dolayı kullanıcıların bir kısmı Instagram reklamlarından rahatsız olabilmekte ve bu durumda instagram reklamlarını şikâyet edebilmek için çeşitli yollar araştırmaktadır.

Instagram reklamlarının şikâyet edilebilmesi için kullanıcıların izleyebileceği yöntemler şunlardır:

•Instagram’a aşağıda belirtilen mail adresleri ile şikâyet maili gönderilmesi. 

help@instagram.com

complaint@instagram.com

•Instagram akışında görünen reklamların sağ üst köşesinde bulunan üç noktaya (…) basıldığında çıkan “Reklamı şikâyet et” butonu ile şikâyetin bildirilmesi. 

Bu butona basıldığında neden şikâyet edildiğine ilişkin aşağıda belirtilen konu başlıklarından biri seçilerek şikâyetin gerçekleştirilmesi.

-Rahatsız edici/kırıcı buluyorum

-Spam

-Müstehcen

-Dolandırma amaçlı veya yanıltıcı

-Şiddet içerikli veya yasaklı içerik

Yukarıda belirtilen yöntemler kullanıcıların Instagram’a, rahatsız oldukları instagram reklamlarını şikâyet etmeleri konusunda yardımcı olmaktadır.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara