İnstagrama Gelen Canlı Yayın Özelliği

Sosyal Medya'nın başlıca müdavimlerinden olan İnstagram, her geçen gün yenilenen teknoloji harikası özellikleri ile değerli kullanıcılarına eğlenceli vakitler geçirme fırsatı sunuyor. İnstagram, resmi blogu üzerinde yaptığı açıklama ile birlikte yakın bir zaman da iki farklı özellikle güncelleneceğini belirtmişti. Bunlardan ilkini hiç şüphesiz birçok kesim tarafından tutulan canlı yayın, bir diğeri ise direkt mesaj üzerinden gönderilen fotoğraf ve resimlerin bir süre sonra kendiliğinden kaybolabilmesi. Her geçen gün iddialı ve başarılı işlere imza atan İnstagram, bu iki yenilikçi özelliği ile sosyal medya kullanıcılarını daha çok kendine bağlayabilmeyi hedefliyor. 

İnstagram Stories Canlı Yayın Özelliği ile Kullanıcı Kitlesini Artırıyor!  

Canlı Yayın ile Periscope'yi ciddi anlamda geçmeyi başaran İnstagram Stories, bu yenilikçi özelliği sayesinde 100 milyondan fazla günlük aktif kullanıcı kazanmayı başarıyor. İnstagram üzerinde sıklıkla kullanmaya devam eden ikinci yenilik, daha çok Snapchat'ı baz alıyor. Belli bir saat aralığından sonra kendiliğinden kaybolan fotoğraf ve videolar, kullanıcıların arkadaşları ile karşılıklı olarak mesajlaşmasını amaçlıyor. Ayda 300 milyondan daha fazla kullanıcı kitlesine sahip olan direkt mesajlaşma özelliği, canlı yayınla birlikte daha eşsiz ve eğlenceli bir hal alıyor.

Gençlerin Snapchat mi yoksa instagram mı tercih edeceklerini ortaya koyacak olan bu yenilikçi özellik ile bir nevi test işlemi de yapılmış olacak. Zamanla ortaya çıkan veriler neticesinde elde edilecek sonuçları, açıkçası hep birlikte göreceğiz.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

7500 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Demografi Optimizasyonu
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara