Instagram Analiz Özelliği Nedir?

Fotoğraf ve video paylaşımı konusunda lider bir konumda olan sosyal paylaşım sitesi Instagram, geçtiğimiz günlerde logosunu değiştirerek köklü bir değişimi kullanıcılara sunmuştu. İlk bakışta pek beğenilmediği gözlemlenen yeni logoya ise kullanıcılar şu an tekrar alışmış durumdalar. Bugün gelen haberlere göre ise Instagram, kurumsal kullanıcılarını hedef alan yeni bir özelliği hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kurumsal anlamda Instagram platformunu kullanmakta olan kişilerin takipçilerini daha kolay ve işlevsel bir şekilde kontrol edebilmesini sağlayacak olan bu özellik, sosyal medya platformundan reklam çalışmaları yapmakta olan firmaların daha rahat bir şekilde analiz yapabilmesini sağlayacak.

Instagram platformuna gelecek olan yeni bir güncellemeden sonra artık takipçi analizleri özellikleri daha detaylı bir şekilde yapılacak. Analiz çalışmaları dışında takipçilerin cinsiyet oranları ve yaş aralıkları gibi pek çok farklı ayrıntı da kurumsal kullanıcıların bilgisine sunulacak.

Kurumsal Kullanıcılar için Avantajlı Olacak

Facebook platformundaki benzer bir analiz işlemi sunmayı hedefleyen Instagram, kurumsal kullanıcıların içerik stratejileri üretirken ve internet reklamlarını planlarken daha rahat edebilmelerini ve yönetim konusunda daha değişik alternatiflerden yararlanabilmelerini sağlayacak. Kurumsal kullanıcıları hedef alan bu yeni özellik şirketlerin hangi paylaşımlarının kimler tarafından beğenildiğini ortaya çıkartacak.

Detaylı bir şekilde kullanıcı analizi yapılabilecek olması, her paylaşımın cinsiyet, yaş ve bölgeye göre ayrılmış bir şekilde detaylandırılmış olarak ortaya çıkartılması kurumsal kişilerin Instagram platformundan daha fazla verim alabilmesini sağlayacak.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara