Google Ürün Listeleme Reklamlarını Artırıyor

Google PLA (Ürün Listeleme Reklamları) uzun süredir pek çok kişi tarafından yoğun bir ilgi görüyor. Mevcut olarak ürün listeleme reklamlarını 5 adet gösteren Google, şimdi yeni arama sonuçlarında PLA reklamlarının yanına ok işareti eklenmesini ve daha fazla PLA reklamının gösterilmesini sağlıyor.

PLA reklamlarının yanında yer alan ok işaretine tıkladığınız zaman “Tümünü Görüntüle” butonuna da ulaşabiliyorsunuz. Bu buton sayesinde pek çok farklı ürün listeleme reklamını aynı anda görebilme imkanına erişebiliyorsunuz.

Özelliğe ek olarak aynı zamanda ürün listeleme reklamlarının alt kısmında description bölümü de artık kullanıcılara gözükebiliyor. Markaların sürekli olarak reklam vermesi için teşvik edici adımlar atmaya başlayan Google, bu yeni özelliği ile PLA reklamlarının daha fazla gösterilebilmesi için yeni bir imkan da tanımış oluyor.

Ürün Özellikleri Daha Detaylı Girilebilecek

PLA reklamı verenler aynı zamanda ürünlerinin tüm özelliklerini de gösterebilecekler. Gelen yeni özelliklere ek olarak sol kısımda yer alan menüden filtreleme işlemlerini de yapabileceksiniz. Filtreleme özelliği içerisinde fiyat aralığı, yeni ürünler gibi özellikleri seçerek daha isabetli aramalar yapabileceksiniz.

PLA reklam sayfasının alt kısımlarında da arama ağı reklamlarının gösterimlerine imkan tanınacak. Ayrıca PLA reklamlarında para birimi olarak kullandığımız TL simgesi de yeni versiyonu ile değiştirilmiş durumda. Reklam verenlerin şikayetçi olduğu pek çok konunun düzeltilmiş olması yenilenmiş PLA reklamlarının daha işlevsel bir hale geleceğini bizlere gösteriyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara