Google “  Test My Site ”  Servisi Artık Daha Kullanışlı

Dünya teknoloji devi olan Google internet ortamında yapılan birçok uygulamanın yanı sıra özellikle bu alanda yapılan satışlar ve tanıtımlar gibi birçok uygulamanın da denetimini yapıyor. Google uygulaması ile birlikte denetimin yanı sıra birçok anlamda markalara kazanım eklenmesi de artık mümkün. Firma tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yıl tanıştığımız “ Test My Site “ servisi ile birlikte herhangi bir sitenin mobilden ya da masaüstü bilgisayardan kaç saniye içinde açıldığını ve çalışır duruma geldiğini ölçebileceğimiz bir uygulamadır. Sitelerin kullanıcı dostu olması, rakipleri ile olan durum gibi birçok detayı incelemelerine olanak sunun “ Test My Site “ yeni özellikler kazandığı da Google tarafından açıklandı.

Google ‘ın resmi sitesinden yapılan açıklama ile duyurulan yenilikler içersinde sitenin açılma hızına göre potansiyel müşterileri kaçırma oranını da belirleyebilecek. Site yükleme sayfasının hızına göre kaybedilen müşterilerin belirlenmensin yanı sıra rakipler ile olan durumunda da belirlenmesi ve öğrenilmesi de sağlanacak. Henüz Türkçe dil seçeneğinin var olmadığı bu serviste aynı zamanda yavaş olarak değerlendirilen sitelere konu ile ilgili yardımda da bulunulacak.

“ Test My Site “ ile Sayfa Yüklenmesini Hızlandırma Desteği

“ Test My Site “ servisi ile bir yıl kadar bir geçmişe sahip olmamızın yanı sıra birçok marka için son derece iyi bir uygulama platformu olduğu söylenebilir. Servis ile birlikte yeniliklerde ardı ardına gelecek daha kullanışlı bir hale gelemsi sağlanırken fayda kat sayısının da artması hedefleniyor. Bu servis uygulaması sayesinde site yüklemeniz yavaş ise size sayfa açılışınızın hızlanması için neler yapabileceğinize yönelik olarak destek sunuluyor. Yirmi altı saniyeden beş saniyeye kadar düşürülebilen bu destek hizmet uygulaması sonrasında potansiyel müşterileri kaçırmanızda söz konusu bile olamaz.

Test My Site servis uygulamasını kullanmakta olan Yard DogFence Company ‘nin örnek gösterildiği uygulama alanında sadece görsellik küçültülerek bu saniye farkının elde edilebildiği açıklandı. Yard Dog tarafından yapılan açıklama ise site yüklenme hızının artması sonrasında satışların iki katına çıktığını açıkladı.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Popüler Paket

SSL

450 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Dönüşüm Oranı Yükseltme
  • Website Güvenlik
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Hediye SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara