Google reklamları farklı özellikler içerir. Google reklam modelleri ile hangi reklam verme biçiminin size uygun olduğunu daha kolay şekilde öğrenirsiniz. Arama ağı reklamları, görüntülü reklamlar, Youtube reklamları, Admob reklamları ve Gmail reklamlarıdır. Arama ağı reklamlarında Google arama, görseller, videolar için site araması yapan kişilere reklamlarınızı gösterirsiniz. Kişiler reklamlarınızı tıkladığı zaman ücretlendirme başlar. Görüntülü reklamlar ise video ve banner reklam yapmanıza imkan tanır. Görüntülü reklam ile marka bilinirliği oluşturma amaçlanır. Ücretlendirme ise tıklama başınadır. Youtube ziyaretçisi fazla olan bir site olduğu için reklam verme avantajlı bir iştir. Youtube ile marka bilinirliğinizi artırırsınız.  Admob reklamlarında amaç ise uygulama alanında reklamları göstermektir. Gmail reklamlarındaysa kullanıcıların gelen kutusu taranır ve sizin hedeflerinizle eşleşen reklamlar yayınlanır.

Google Reklam Boyutları Nasıl Belirlenir?

Google reklamı vermeden önce reklam boyutlarının iyi belirlenmesi gerekir. Google reklam boyutları ile kullanıcıların dikkati çekilir ve hedef kitleye daha kolay ulaşılır. Geniş reklam boyutları genel olarak uzun reklam boyutlarından daha iyi sonuç getirir. Reklam boyutları iyi konumlandırıldığı zaman kazancınız artar. Masaüstü ve mobil cihazlarda iyi performans gösterebilmek için sayfalarınıza en uygun reklam boyutunu seçmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Metin reklamlar, görüntülü reklamlar, mobil metin ve görüntülü reklamlar için ayrı boyutlar kullanılır.

Google Reklam Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Google için belirlenen reklam fiyatları her anahtar kelime veya alanda rekabet seviyesine göre farklılık gösterir. Google reklam fiyatları bazı sektörler için tıklama başı maliyetleri fazla olabilir. Fiyatlar daha çok reklam verilen alandaki rekabete göre değişir. Sabit bir fiyatı olmadığı gibi tıklama veya gösterim başına göre ücretlendirme yapılır. Çok fazla bütçeniz yoksa ilk yapmanız gereken arama ağı reklamları ile başlamalısınız. Maliyetleri yüksek olmayıp sadece tıklama başına ücretlendirme yapılır. Reklam performansınız ise devamlı ölçülür. İstediğiniz zaman bütçenizi değiştirebilirsiniz.  Kampanya türleri, anahtar kelimeler, reklamların bulunduğu alandaki rekabet seviyesi reklamların fiyatlarını belirler. Ürün ve hizmetlerinizi, internetteki hedef kitlenize doğrudan ulaştırmak için reklam paketlerini incelemeli ve size en uygun olanı belirleyerek marka bilinirliğinizi artırmalısınız.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara