Google Pazarlama Platformu olarak Türkçe ’ye çevrile Google Marketing Platformu deneyimlerinizi tek bir alanda planlamanıza destek olmanın yanı sıra optimize etmenizi de sağlayan DoubleClick Dijital Pazarlama ve de Google Analytics 360 Suite‘i ile birleşerek çalışmalarınızda daha etkin olmanıza destek pazarlama alanıdır. 

Teknolojinin gelişimi ile beraber dijital dünya ve bu alanda gerçekleştirilen pazarlama uygulamaları da etkinliğini arttırmaya başladı. Birçok farklı avantajı beraberinde sunan dijital pazarlama uygulamalarında ürünlerinizin satışı, satın alma, pazarlama stratejilerini geliştirme ve optimize etme aşamasında da sunulan avantajlardan yararlanmanız mümkün olmaktadır. 

Tüketiciler sadece ürünlere değil ayrıca nasıl bir pazarlama geliştirildiği ve verilere de dikkat ederek bu aşamada gerekli bilgileri de edinmek isterler. Bu aşama da ise Google Marketing Platformu ayrıcalık kazandıran bir çalışma sunar. 

Google Marketing Platformu analitik, data studio, optimizasyon, anket, etiket yönetimi, display video 360, search ads 360 gibi yedi adet unsura da sahiptir. Ücretsiz olarak sunulan hizmetlerin yanı sıra daha büyük firmalar için sunulan Premium uygulamaları da bulunmaktadır.

Ortak Çalışma Ortamı

Gelişen ve değişen dünya içinde dijital platformlar gün geçtikte artmak ile beraber birçok avantaj ve rahatlığı da beraberinde getiriyor. Google Marketing Platform uygulaması ile beraber kullanıcılar da birçok farklı ayrıcalıkları edinmektedir. Sunduğu her bir unsur ayrı ayrı önemli olmak ile beraber aynı zamanda birlikte daha ideal bir çalışmanın olabileceğine dair de içeriği barındırmaktadır. Bu ise ortak çalışma teşviki olarak da ifade edilebilir. Araçlar müşteriler, pazarlamacılar, yaratıcılar, patronlar arasında belli bir ortak çalışmanın gelişmesi olarak ifade edilebilir. Analizleriniz ya da uygulama sonuçlarınız ekip içinde kolaylıkla paylaşılması ise her an iletişiminin yer alması ve haberdarlığın pozitif etkisini de doğurmaktadır. 

Şirket içinde de avantaj sağlayan uygulama böylelikle saha sorunsuz olarak ilerleyen bir çalışmanın elde edilmesini sağlar. Zamandan tasarruf edinirken bunun yanında ekip içinde daha aktif bir üretkenliğinde gerçekleşmesi sağlanabilmektedir.

İş ortaklığını sunan Google Marketing Platform sertifikalı kişi ya da firmaların yanı sıra satış ortakları da bulunmaktadır.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara