Google Chrome’de İstediğiniz Web Sitesini Sessize Alabilirsiniz

Dünyanın en çok tıklanan ve arama yapılan motoru Google tarafından hazırlanan yeni uygulama güncellemesi Chrome ‘den yana oldu. Google Chrome uygulaması içerisinde web sitesinde izinsiz açılan sayfalara ilişkin olarak yepyeni bir özellik ile karşımıza çıkıyor. Bu uygulama güncellemesi ile birlikte artık Google Chrome üzerinden istediğiniz web sitesini sessize alabiliyorsunuz.

Google Chrome tarafından geliştirilen bu yeniliğin şu anda deneysel olarak kullanılmaya başlandığı ve pek yakın zaman içersinde ise tüm kullanıcıların bu uygulamadan yararlanması beklendiği de açıklamalara eklendi.

Google Chrome‘da Web Sitesini Sessize Alma Nasıl Gerçekleşecek

Google sözcüsü tarafından kısa bir süre önce yapılan açıklamaya göre web sitelerinin sessize alma uygulamasının henüz deneysel aşamada olduğu ve oldukça yol alınarak yakın zamanda bu uygulamanın herkesin kullanımına açılabileceğine dair oldu.

Google ‘ın Chrome sözcüsü François Beaufort tarafından yapılan açıklamalar Google+ hesabından gerçekleştirildi.

Google Chrome hesabı üzerinde iken istenen web sitesinin sessize alınabilmesini sağlayacak olan bu yeniliğin nasıl gerçekleştirileceğine dair açıklamaların da yer aldığı açıklamada François Beaufort, uygulamanın gerçekleşmesi için sekmeler alanına tıklayarak buradan sessiz modun seçilebileceğini bildirdi.

Web Sitesini Sessize Alma Ne Kadar Süre Devam ediyor?

Google‘ın Chrome sözcüsü François Beaufort açıklamalarına ayrıca sessize alma modunun ne kadar süre ile geçerli olduğuna dair açıklamalarda da bulundu. Google sözcüsü François Beaufort tarafından Google+ hesabından gerçekleştirilen açıklamaya göre web sitesini sessize alma uygulaması Google Chrome açık kaldı sürece devam edecek olup kapatılmasının akabinde ise uygulama sona erecek. Tekrar açıldığında sessize alma uygulaması arzu ediliyor ise aynen sekme tıklanarak sessize al butonu tıklanması yeterli sonucun alınmasını sağlayacak. Özelliğin birkaç hafta içerisinde aktif olarak kullanıma açılması bekleniyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara