Cihazlar arasındaki kullanıcıların davranışlarının belirlenmesi yeni reklam kampanyalarının daha yakından takip edebilmesini sağlayacak. Cihazlar arası davranışları analiz edebilmek aynı zamanda çapraz cihazlar arasındaki dönüşümleri de görebilmenizi sağlayacak. Yeni pazarlama yöntemleri arasında yerini alacak olan farklı cihazlar arasındaki davranışların incelenebileceği bu özellik Google Analytics raporlarında yer alacak.

Çapraz cihazlar arasındaki analizlerin Google Analytics’te yer alması daha yüksek ve ayrıntılı bir şekilde analiz sonuçlarına ulaşabilmenizi sağlayacak. Google Ads raporlarında cihazlar arası dönüşüme yer verdiğiniz zaman bütün olası cihazlar arası dönüşümleri yakalayabileceksiniz.

Çapraz Cihazlar Arası Dönüşüm Bilgileri

Uzun dönüşüm aralıkları belirlemek isteyenler için 90 gün aralıklar ile dönüşüm aralıkları belirlenebilmesine imkan sağlayan Google, birden fazla cihazda araştırma yapan kullanıcıların dönüşüm oranlarına erişebilmenizi de sağlayacak. Ancak birden fazla cihazda araştırma yapan kişilerin dönüşüm gerçekleştirmeleri tek bir cihaz kullananlara göre daha uzun sürebilecek.

Hesap yapınızın çapraz cihazlar arası görünürlüğünü sınırlandırmamanız bu özellikten yararlanabilmeniz için dikkat etmeniz gereken nokta olacak. Hesaplar arası dönüşümler, birden fazla cihaz kullanan farklı hesapların sizinle etkileşime girdiğini de bildirebilecek. Masaüstü ve mobil siteleriniz için aynı dönüşüm etkilerini kullanarak bu özellikten yararlanabileceksiniz.

Farklı Sistemler ile Entegre Edilebilecek

Farklı cihazlar ve uygulamalar ile tarayıcılarda yer alan dönüşümleri ölçebilmek için tutarlı bir izleme işlemi yapmanız gerekebilir. Cihazlar arası dönüşüm bilgilerine erişebilmek için çok sayıda dönüşüm bilgisine sahip olmanız gerekecek. Google Ads etiketlerinizi koşullu olarak tetiklemeniz analiz sonuçlarınızı sınırlayabilir.

Google Analytics verileri içerisinde yer alacak olan çapraz cihazlar raporları sayesinde ürün ve hizmetlerinizi farklı sistemler ile entegre bir şekilde tanıtmaya başlayabilirsiniz. Çapraz cihazlar arasındaki raporların doğru şekilde yorumlanabilmesi için gerektiği zaman profesyonel destek alabilmeniz gerektiğini de unutmamalısınız.

Diğer reklam kampanyalarınız ile entegre bir şekilde kullanabileceğiniz çapraz cihaz analizleri sayesinde doğru zamanda doğru hedef kitleye daha etkileyici reklamlar sunmaya başlayabilirsiniz. Reklamlarınızı düzenlerken bütçenizi doğru şekilde yönlendirebilmek istiyorsanız ve bütçenizi doğru değerlendirmek istiyorsanız çapraz cihaz analizleri son derece işinize yarayacak özellikler arasında yer alıyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara