Facebook’tan Yeni Reklam Analizi Aracı: Delivery Insights

Facebook, reklamlardan daha büyük etki elde edebilmek için reklamlar özelliğini sürekli olarak güncel tutmaya çalışıyor. Reklam veren kişilerin sistemden daha etkili bir şekilde yararlanabilmesi ve memnuniyetini sağlayabilmek için çalışmalar sergileyen Facebook yeni geliştirdiği Delivery Insight adlı araç sayesinde reklamlar ile markaların daha büyük bir rekabet elde edebilmesini sağlayacak.

Facebook reklam panelinde yer alacak olan Yayın Durumu İstatistikleri (Delivery Insight) adlı özellik markanın tanıtımlarında yardımcı bir araç olarak kullanılabilecek. Aynı zamanda Facebook reklamlarının performans değerlendirmeleri ve analizleri de aynı araç sayesinde yapılabilecek.

Reklamlar ile Daha Etkili Sonuçlar Elde Edilecek

Hedef kitleye ulaşabilme ve hedef kitle hacminin istenen noktaya gelebilmesi için yayına sokulan bu yeni özellik pazarlamacıların ne tür reklamları hangi zamanda vermesi gerektiğine ilişkin büyük ipuçları verecek. Araç Tools (Araçlar) sekmesinde yer alacak.

Planlanmış olan reklam çalışmalarının hedef kitleye doğru şekilde ulaştırılmasına yardımcı olacak olan yeni özellik yüksek performans elde etmek isteyen reklam veren kişilerin amaçlarına ulaşabilmesini sağlayacak.

Facebook yöneticileri arasında yer alan John Hegeman, yeni özellik hakkında, “Reklam sistemimizi her zaman işletmeler ve insanların daha etkili bir biçimde kendilerini duyurabilmeleri için yarattık. Bu sebeple bu özelliğimizi sürekli olarak geliştirmeye ve daha işlevsel hale getirmeye çalışıyoruz.” açıklamasını yaptı. Yeni özelliğin yakın bir zamanda tüm kullanıcılara açılması bekleniyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara