Türkiye’de de Açılan Facebook Satış Odaklı Yeni Reklam Çözümü

Facebook’un kısa bir süredir içeriklerde ürünlerin etiketlenmesi özelliğini sunacağı söyleniyordu. Yurt dışında uzun süredir açık olan bu özellik ise Türkiye’de ilk kez kullanılmaya başlanıyor.

E-ticaret yapmakta olan pek çok farklı marka için bu özelliğini Türkiye’de yayınlayan Facebook, markaların artık içeriklerinde ürünlerini etiketleyebilmesini sağlayacak. Böylelikle satışların artması söz konusu olabilecek.

İlk Kullanan Marka Kiğılı Oldu

Kullanıcılar için de son derece işlevsel olacak olan bu özelliği Türkiye’de ilk kez deneyen ve yayına sokan marka ise Kiğılı markası oldu.

Tercih ettiğiniz bir ürüne tıkladığınız zaman karşınıza gelecek ürün detay sayfasından ödeme yapmak istediğinizde sitedeki ilgili alana gideceksiniz. Sayfanın en üst kısmında yer alan alışveriş sekmesi ile artık Facebook’un satış kanallarına da ulaşabilme imkanına sahip olabileceksiniz.

Facebook tarafından yapılan açıklamalarda ise zaman içerisinde Türkiye’deki tüm markaların bu özellikten yararlanması gerektiği söyleniyor. Etiket sisteminin gücünü ilk olarak Twitter platformunda görmüştük. Daha sonraları blog sayfalarındaki içerikler için de kullanılan etiketler sayesinde hedef kitleye ulaşabilmek mümkün olabiliyordu.

Kiğılı tarafından atılan bu adım şimdiden pek çok farklı markayı etkilemiş durumda. Markalar etiket sisteminin en etkili şekilde ne türde kullanılabileceğini araştırarak bir yandan yeni ürünlerini etiketler eşliğinde yayına almaya başlıyorlar. Çok yakında pek çok marka tarafından etiketler sisteminin kullanılacağına kesin gözü ile bakılıyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara