Disney+ rakipleri olan Netflix, Apple Plus veya Amazon Prime gibi özel yayın rekabetine katılmaya hazır olduğunu gösteriyor. Piyasa analizlerine göre, Disney Plus'ın piyasaya sürülmesi ile yayıncılık endüstrisinde rahatsız edici bir güç olması bekleniyor. Daha geniş anlamda, Disney+, giderek daha fazla ayrışan özel yayın sektöründeki en son hamle!

Disney Plus'ın en dişli rakibi Netflix henüz en popüler yayın hizmeti olarak hüküm sürse de hepsi kendi özel gösterimlerine sahip, gittikçe sayısı artan küçük platformlar da var. Hepsini bir arada izleme lüksü için önemli bir aylık faturayı ödemeyi göze almanız gerekebilir. Abonelik ücretlerinize değip değmeyeceğine karar vermek için işte, bilmeniz gerekenler.

Disney Plus Nedir? Disney+ İçerikleri Nelerdir? Disney Plus Fiyatı Ne Olacak?

Disney + olarak resmen yayın hayatına başlayan Disney Plus, Disney'in bir süredir beklenen video yayın hizmetidir. Disney Plus, yeni gösterilere ve filmlere ek olarak, Disney kütüphanesinden yaklaşık 500 film ve yaklaşık 7.000 Disney TV bölümü içeriyor. Disney Plus, bilgisayarlarda, telefonlarda (iOS ve Android), tabletlerde, TV'lerde ve medya kutularında yayınlanmaya hazır. Ayrıca, çevrimdışı mobil görüntüleme için sınırsız sayıda program indirme özelliği de mevcut. 

ABD, Kanada ve Hollanda'da 12 Kasım'da, Yeni Zelanda ve Avustralya'da19 Kasım'da hizmete giren Disney+, yakın bir zamanda ülkemizde de tercihlere sunulacak. Disney+ yayın akış servisi, yedi günlük ücretsiz deneme süresinden sonra ayda 6.99 $ veya yıllık 69,90 $ tutarındadır. Disney Plus Türkiye fiyatı henüz net olmasa da bu civarda olacağını tahmin ediyoruz.

Disney Plus Netflix için ne anlama geliyor? Tipik olarak Disney+ Netflix'den çok farklı görünmüyor, hatta artıları var ve aylık abonelik ücreti daha makul. Bununla birlikte Disney, Netflix ile olan sözleşmesini 2019'un sonunda sonlandıracak, yani Marvel, Pixar ve Star Wars filmleri 2020'den itibaren Disney+ içinde olacak. Diğer bazı şirketlerin şu anda Fox ve Disney için lisansları var, ancak bunlar birkaç yıl içinde sona erecek. Örneğin, HBO'nun 2022'ye kadar sürecek olan 20. Yüzyıl FOX ile bir anlaşması var. Fakat Disney içeriği geri alacağı konusunda uyardı. Uzun vadede, Disney Plus, Disney filmleri ve TV şovları Disney+ için tekel olabilir gibi görünüyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara