Apple, Twitter Üzerinden Kullanıcı Desteği Sunacak

Sosyal paylaşım ağları ile arası pek iyi olmayan Apple, bugün itibari ile Facebook platformuna ağırlık vereceğini ve artık Twitter platformunda da yer alacağını açıkladı. Resmi Apple hesabı üzerinden müşteri desteği sunacağını söyleyen Apple’ın bu açıklaması kullanıcıları fazlasıyla memnun etmeyi başardı.

Öncelikli olarak iTunes, Apple Music ve AppStore için sosyal medya sayfalarını oluşturan Apple, sosyal medya platformlarında yer almak istiyor olacak ki kullanıcıları ile birebir iletişime geçebileceği @applesupport adlı Twitter sayfasını da hayata soktu. Twitter’da oluşturulan bu hesap sayesinde kullanıcılar yaşadıkları sorunları Apple müşteri hizmetlerine Twitter üzerinden sorarak, sorunlarına yanıt bulabilecekler.

Rehber İçerikler de Yayınlanacak

Sosyal ağları artık büyük bir müşteri hizmetleri olarak kullanan markaların giderek arttığı göz önünde bulundurulur ise Apple’ın bu hamleyi yapmak için geç bile kaldığını söyleyebiliriz. Markalar iletişimlerini en üst seviyede tutarak, müşterilerinin onlara daha fazla güvenmesini sağlıyorlar.

Apple’ın da müşteri konusunda gösterdiği hassasiyeti Twitter platformu ile kuvvetlendirmesi firmanın hanesine artı bir puan daha eklemesine yol açtı. Twitter platformunda @applesupport adı ile yayında olacak olan Apple müşteri hizmetleri sayfası, kullanıcılardan gelen soruların cevaplandığı bir mecra olmak ile birlikte aynı zamanda Apple ürünleri ve uygulamaları ile ilgili ipuçlarının yayınlandığı bir mecra da olacak.

Twitter’ın kurucu ortağı ve CEO’su olan Jack Dorsey’ın resmi hesabından da Apple’ın müşteri desteği sunacak olan hesabının açıldığı duyurusu yapıldı.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara