Adsense Yeni Reklam Formatı

Adsense kullanıcıları tarafından uzun süredir beklenmekte olan yeni sayfa düzeyi reklamları Türkiye'deki kullanıcılar için yayına açılmış durumda. Yeni sayfa düzeyi reklamları sayesinde artık mobil kullanıcılardan daha fazla gelir elde edilebilecek.

Yeni gelen Page-level ads (Yeni Sayfa Düzeyi) reklamları sabit yer paylaşımlı reklamlar ve vinyet reklamlar olarak iki ayrı şekilde kullanıcılara sunulacak.

Sabit yer paylaşımlı reklamlar (Anchor/overlay ads) kullanıcıların ekranlarının kenarında, mobil cihazlarda ise genel olarak alt kısımlarda gözüken ve kolay bir şekilde kapatılabilen reklamlar olarak karşımıza çıkacak.

Google Adsense tarafından uygulanmakta olan politikalara göre standart reklam ünitelerini sabitleyebilmek yasak olarak sayılıyor. Mobil cihazlarda kullanıcılar ekranlarını kaydırsalar bile en alttaki reklamı görebilmek mümkün olmuyor.

3 Reklam Sınırına Bağlı Kalmayacak

Yeni gelen sabit yer paylaşımlı reklamlar sayesinde ise mobil cihazlarda sabit duran reklamları yerleştirebileceksiniz. Mevcut reklam ünitelerinizin sayısını azaltmadan yapabileceğiniz bu işlem pek çok açıdan avantajlı duruma geçmenizi sağlıyor.

Vinyet reklamlar (Vignette ads) sitenizdeki sayfa yüklemeleri sürecinde tam ekran görüntülenebilmekte olan reklamlar oluyor. Google tarafından reklamların en uygun zamanda çıkması ise ayarlanabiliyor. Sayfanızın ön kısmında bu reklam görüntülenmiyor. Kullanıcı deneyimini olumsuz etkilemeyecek olan tüm optimizeler Google Adsense tarafından yapılıyor.

Yeni reklam üniteleri aynı zamanda sayfa başına 3 reklam sınırına da sahip değil. Artık her sayfada 3 ayrı standart Adsense reklamı gösterilirken ek olarak yeni düzeyi reklamlarını da ekleyebileceksiniz.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Kalıcı SEO

1125 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • 5 Adet x 300 Kelime Makale
  • 5 Adet Özgün Site Yayın
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara