Google, Londra’da YouTube için Fiziksel Mağazasını Açmaya Hazırlanıyor

Google, büyük bir hamle yaparak 2006 yılında satın aldığı YouTube markası ve topluluğuna ilginç yatırımlar yapmaya devam ediyor. İnternetin yeni televizyonu olarak adlandırılan YouTube, Google’ın geliştirme çalışmaları sayesinde bugün milyonlarca kişi tarafından her gün düzenli olarak ziyaret ediliyor.

YouTube’un son hamlesi ise videoları sayesinde içerik üretmeye başlayan kişilerin ürünlerini satabilecekleri fiziksel bir mağaza ile ilgili oldu. Creator Store adı verilecek olan bu mağazada ünlü YouTuber’lara ait olan ürünler yer alacak.

TV ünlüleri kadar ünlü olmaya başlayan YouTube ünlüleri bu mağazada kendi t-shirt, bardak, kitap, fotoğraf çerçevesi ve benzeri eşyalarını satabilecekler. YouTuber’lar için ciddi bir ek kazanç olacak olan bu durum aynı zamanda ünlü YouTuber’lar ile izleyenleri de bir araya getirecek.

YouTube Space Stüdyolarını da Kullanabilecekler

Açılması planlanan yeni mağazanın Google’ın Londra bölgesindeki King Cross üzerinde yer alan yeni ofis alanı ve yeni kurulmuş olan YouTube Space’in bir parçası olacağı söyleniyor. YouTube Space stüdyoları bildiğiniz üzere YouTuber denilen kişiler için yaratılmış stüdyolar.

YouTube içerik üreticileri bu sayede YouTube Space stüdyolarında kendi özel içeriklerini de üretmeye başlayabilecekler. Videoların düzenlenmesi ve prodüksiyon işleri de YouTube Space stüdyolarında yapılabilecek.

YouTube Space stüdyolarında yer alabilmek için ise 10 binden fazla aboneye sahip olmanız gibi bir sınırlama getirilecek. Bu koşulları yerine getirdiğiniz zaman stüdyolardan yararlanabileceksiniz.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara