WhatsApp’ın klasik sürümünden farklı olan WhatsApp Plus, günümüzde en fazla tercih edilen uygulamalar arasındadır. Kullanıcılara tema özelleştirme, gizlilik gibi imkan sunan WhatsApp Plus, orjinal sürümdeki belirli kısıtlamaları yaşamayacağınız bir sürümdür. Üçüncü taraf bir uygulama olduğu ve WhatsApp’tan tamamen bağımsız geliştirilen bir uygulama olduğu için Google Play Store mağazasında bu uygulamayı bulabilmeniz mümkün değildir. Bu sebeple, kurulum için APK dosyasına ihtiyaç duyarsınız.

WhatsApp Plus Özellikleri Nelerdir?

WhatsApp Messenger’ın orjinal sürümü yalnızca temel sohbet özelliklerini sizlere sunar. Üçüncü taraf uygulamada kullanıcı deneyimini geliştiren çok fazla özellik bulunur. Örneğin, WhatsApp Messenger’ın orjinal sürümünde belirli bir boyuta kadar dosya aktarımı mümkündür. Bu uygulamada ise dosya boyutu için belirlenen sınırlandırmalar esnetilmiştir. Kullanıcılar daha yüksek boyutlu dosyalar gönderebilirler.

Sohbetlerinize şifreleme ekleyebileceğiniz uygulama sayesinde başkalarının özel mesajlarınızı okumasını engelleyebilirsiniz. Profilinize bakan kişileri görebileceğiniz uygulamadaki emoji çeşitliliği de son derece yüksektir. Uygulamanın sağladığı ekstra emojileri kullanabilmek için alıcı kişinin de aynı uygulamayı kullanması gerekiyor.

WhatsApp Plus Nasıl İndirilir?

WhatsApp Messenger sürümünden bağımsız olan WhatsApp Plus uygulaması Google Play Store’da yoktur. Uygulamanın APK dosyasını istediğiniz APK sağlayıcısı sitelerden indirebilirsiniz. APK dosyasına sahip olduktan sonra hızlı bir şekilde kurulum işlemini tamamlayabilirsiniz. 

WhatsApp Plus, klasikleşmiş uygulamalardan hoşlanmayan ve özellikle WhatsApp uygulamasına iyi bir alternatif arayanlar için uygundur. Birinin ne zaman aktif olduğunu da tespit edebileceğiniz uygulamada otomatik olarak sıfırlanan bir listeleme yöntemi kullanılır.

Listeleme ekranında çıkan kişiler günlük olarak güncellenir. WhatsApp Plus’ın yeni sürümünde profilinize bakan kişilerin sayısı da artmıştır. Liste sayesinde detaylı bir şekilde profilinize kimlerin baktığını ve hangi saatlerde online olduklarını takip edebilirsiniz. Son derece güvenilir olan WhatsApp Plus milyonlarca kullanıcıya hitap etmeyi başarmıştır. Ancak yine de uygulamayı kullanırken risk aldığınızı unutmamalısınız. Çünkü bu uygulama sadece APK dosyası üzerinden sizlere Google Play Store dışında sunulan bir uygulamadır. Eğer WhatsApp uygulamasından sıkıldıysanız ve daha renkli bir WhatsApp arıyorsanız WhatsApp Plus’ı sizler de tercih edebilirsiniz. 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

18750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Eticaret Tasarım Paket
  • Kontrol Panel Yönetim
  • Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara