Twitter Yeni Zaman Akışını Kullanıcılara Açtı

Twitter başka olmak üzere tüm sosyal medya platformları artık zaman akışını daha farklı kullanmaya başlamış durumda. Kronolojik bir sıraya göre kullanıcıların zaman akışında yer alan paylaşımlar artık yeni dönem ile birlikte ilgi seviyelerine göre sıralanmaya başlıyor. Twitter’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı ve test ettiği bu yeni özellikte sessiz bir şekilde hayata geçirildi. Artık yeni zaman akışı tüm kullanıcılar tarafından görüntülenebilecek.

Şubat ayında yalnızca belirli kullanıcılar için aktif edilen bu yeni özellik uzun süredir kullanıcılar üzerinde test ediliyordu. Gelen yeni haberlere göre ise Twitter uygulamasını kullanan kişiler zaman akışındaki paylaşımların ilgi sıralamasına göre yapıldığını söylüyorlar.

Kullanıcılar Olumsuz Yorumlar Yapmaya Başladı

Kullanıcılara uygulama üzerinden yeni sistem ile ilişkin bildirim mesajı da yollamaya başlayan Twitter artık resmi olarak yeni zaman akışı sistemine geçmiş durumda.

Başlangıçta Twitter’ın zaman akışının değişebileceği haberleri kullanıcılar tarafından büyük bir tepki toplayınca Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey, böyle bir özelliğin hayata geçirilmeyeceği ve bu tür bir yenilik üzerinde mevcut olarak çalışmadıklarını duyurmuştu.

Ancak kullanıcıları ters köşeye yatırarak bu özelliği sürpriz bir şekilde hayata geçiren Twitter ekibi, kullanıcıların gönlünü tekrar alabilmek için bir süre boyunca uğraşmak zorunda kalacak gibi gözüküyor. Şimdilik yeni özellik hakkında çok ağır eleştiriler olmasa bile belirli bir kesim yoğun olarak negatif geri dönüşler yapmaya devam ediyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

7500 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Demografi Optimizasyonu
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara