Twitter Mobil Uygulama'da Yeni Bir Paylaşım Butonu

2016 yılında bir süre boyunca epey güncel yenilikten uzak kalan Twitter, sarsıntılı yılını bambaşka yönde olan bir özellikle kapatmayı hedefliyor. Çok büyük ses getirecek olan bu güncel yenilik Retweet botunu üzerinde gerçekleşiyor. Günümüzde kullanılan Retweet butonundan çok farklı bir paylaşım içerisine giren Twiteer, görsel açıdan köşeli formatta olan paylaşım butonunu, daha oval ve yumuşak hatlardaki paylaşım şekline bürüyor.

Yeni Paylaşım Butonu ile Tanışın!

Yeni uygulamasında Retweet içerisine yerleştirilmiş yönlü ok ile sembolize edilen Twitter, beraberinde farklı özellikleri de beğeniye sunuyor. Retweet yada Tweet'i alıntıla şeklinde ifade edilen fonksiyonlu özellikleri de bir hayli beğeni kazanıyor. Yeni Retweet butonu'na bakıldığında ise direk mesaj ile paylaş ve ....  ile paylaş olmak üzere dört farklı işlevi yerine getirmenize aracılık ediyor.

Farklı ek özelliklerle donatılan paylaşım butonu, ilerleyen süreçlerde Retweet ismiyle kullanılmaya devam edip etmeyeceği sorusunu da akıllara düşürüyor. Paylaş veya Paylaş Butonu denilmesi konusunda belirli bir kararın olmamasıyla birlikte yeni buton, Twiteer'ın  zaman akışında bir sayı ifadesi olarak karşınıza çıkıyor. Buton tasarımı, fonksiyonel özellik ve fonksiyonun adının, tam olarak Twiteer tarafından açıklanan bir yorumu bulunmuyor. Şuanlık tam bir net resmi açıklamanın olmadığı yönlü okla sembolize edilen bu teknolojik özellikli güncel yeniliği, zamanla tüm Twitteer kullanıcıları deneyerek ve uygulayarak öğrenmeye çalışacak.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara