Sergey Brin Bir NASA Hangarında Gizli Zeplin Projesi Üzerinde Çalışıyor!

    Bloomberg'den Ashlee Vance, Google kurucusu ve Alfhabet başkanı Sergey Brin'in, dev metal iskeletinin NASA Ames Araştırma Merkezi'ndeki Hangar 2'de olduğu, gizli büyük bir zeplin üzerinde çalıştığını bildiriyor. 

Kurucuların Alphabet'ın şemsiyesi altında olmayan projeler izlediklerini görmek şaşırtıcı değil. Birçoğunuzun zaten farkında olabileceğiniz Alfhabet, Google'ın ve diğer ilişkili şirketlerin faaliyet gösterdiği yeni ana şirket. Şirketin diğer kurucu ortağı Larry Page, Kitty Hawk uçan araçlar projeleri ile daha önce gündeme gelmişti. Larry Page uçan araçlar ile ilgilenirken Sergey Brin ise gizlice kendi büyük uçağını bir NASA hangarı içinde inşa ediyor.

                                                                Sergey Brin'in Bilimsel Oyuncağı

    Google'ın kurucularından biri olan Sergey Brin, havacılık merakı ve teknolojik açıdan iddialı uçuşların keyfini çıkarması ile biliniyor. Eskiden Google Glass'ı giyerek bir uçaktan atlayan gizemli milyarder, şimdi bir NASA hangarında gizli bir uçak gemisi üzerinde çalışıyor. Bu kiralanabilir alanların ticari amacı veya Brin için daha çok bir hobi olup olmadığı hakkında çok net açıklamalar yok ve Brin'in projesinin ayrıntıları kıt. Alfhabet başkanının uçaklarının zepline benzediğini ve ancak kişisel bir proje olabileceği öne sürülüyor.

    Google, NASA'dan kiralama kapsamında 2015'ten bu yana Ames'i deneysel laboratuarlar olarak işletti, ancak Bloomberg raporuna göre Brin'in birinde inşa ettiği uçak gemisi Alphabet projesi olduğu söylenemez. Proje, Ames'teki hangarda yer alan büyük bir metal alt yapının oluşmasına neden olmuş ve eski bir NASA program direktörü Alan Weston, tüm işletmeyi denetliyor. Alan Weston, son zamanlarda yeni hava gemisi tekniğinin, uzun mesafelerde daha etkin kargo taşımacılığını sağlayabileceğini açıklamıştı.

    Sergey Brin'in zeplinlere olan ilgisi sadece bilimsel bir oyuncak mı yoksa gelecek için iddialı bir hava aracı mı olacak? Bunu zaman gösterecek!

 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3000 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Adwords Danışmanlık
  • Teknoloji Acquisio + BBM
  • Aylık Bütçeniz 10.000 TL
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara