Kullanıcı ağı oldukça geniş olan LinkedIn platformu özellikle iş arayanların ve işverenlerin sıklıkla kullandıkları bir uygulama olarak hayata geçti. Önemli bir sosyal medya platformu olarak yer alan LinkedIn CV oluşturma ve iş bulma alanında büyük avantajları sunmaktadır. 

Profesyoneller tarafından kullanılan program papyonlu Facebook olarak da bilinmektedir. İş dünyasında kullanımı son derece fazla olan LinkedIn kullanıcılara çok fazla iş imkânı sunmaktadır. 

Belirsiz bir kalabalık yerine özellikle bir alana odaklanmış olan kişilerin bir arada bulunduğu bir platform olarak yer almaktadır. Bu anlamda LinkedIn platformunda reklam verme tam olarak belirlenen kitleye ulaşılması açısından son derece önemlidir. Nokta atışı yapılan reklam uygulamaları sayesinde istenen sonuca da kısa sürede ulaşılması da mümkün olmaktadır.

LinkedIn Reklamlarının Maliyeti Nedir?

LinkedIn sosyal medya platformu oldukça geniş bir kullanıcı ağına sahip olup bu alanda reklam vererek istenen hedef kitleye de anında ulaşılması mümkündür. LinkedIn reklamları platform içinde farklı olarak ifade edilmektedir. Reklam vermek isteyenlere sunulan maliyetler reklama göre değişime sahiptir. 

LinkedIn reklam uygulamaları ile belirlenen maliyetler diğer platformlara bakıldığında daha yüksel olduğu söylenebilir. Reklam maliyeti her ne kadar daha yüksek olsa da reklam stratejisinde hedeflenen kitleye anında ulaşılması ile de sonuca kısa zamanda varılması anlamında da avantaj sağlamaktadır. 

LinkedIn Reklamlarında Hedef Kitle Belirlemesi Nasıl Yapılır?

LinkedIn reklam uygulaması kullanımından faydalanılarak istenen hedef kitleye kısa sürede ulaşılması mümkündür. Bu çalışmalarda hedef kitlenin belirlenmesinde ise sosyal medya platformu onlarca farklı parametreye yer açarak istenen kitlenin kısa sürede ve açık bilgiler ile saptanmasına destek oluyor. Özellikle konumdan üye olunan dernek ve kuruluşlara kadar uzanan listede yaş, cinsiyet, eğitim durumu, takipçileri, yetenekler gibi içerikler arasından seçimlerin kolaylıkla yapılması sağlanır. 

Sponsorlu içerikler, dönen reklam, doğrudan sponsorlu, banner, metin reklamları, sponsorlu inmail gibi seçenekler yer almaktadır. LinkedIn tarafından sunulmakta olan bu reklam imkânları arasından seçimlerinizi de yaparak dilediğiniz model ile reklamınızı hazırlamanın ve hedef kitleye de kolaylıkla ulaştırmanın ayrıca avantajlarına sahip olmanız sağlanır. 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara