İnstagram'da Taslak Uygulaması ile Fotoğraflarınızı Arşivleyin!

Son yapılan güncellemeler arasına İnstagram kullanıcılarının işini kolaylaştırabilecek muhteşem bir özellik daha eklendi. Yorumları kapatma ve canlı yayın özelliklerinin ardından çıkardığı taslak uygulaması ile artık filtrelediğiniz fotoğraflarınızı, İnstagram hesabınızın arşiv kısmında saklayabilecek ve daha sonra paylaşmak istediğinizde hazır bir şekilde arkadaşlarınızın beğenisine gönderebileceksiniz. Oldukça pratik ve kullanışlı olan bu özellikle tanışmadıysanız, İnstagram hesabınızı hemen İOS veya Android marketinizden güncelleyerek, uygulamaya başlayabilirsiniz.

                                             Ekran Fotoğrafı ile Çözülen İşlem Artık Gerçekçi Bir Uygulama'da

Kusursuz fotoğraf paylaşımı yapmayı sevenlerin son derece işine yarayacak olan uygulamanın yeri, önceler ekran fotoğrafı alınarak doldurulmaya çalışılıyordu. Bu yeni gelen taslak özelliği ise artık kullanıcıların beğendikleri fotoğrafları saklayarak istedikleri zaman kullanabilmelerine istedikleri zaman farklı efektlerle zenginleştirebilmelerine istedikleri zaman da sile bilmelerine yardımcı oluyor. "Saved Photos" adındaki ikona tıklayarak görebileceğiniz taslak fotoğraflarınızı, bayrak görünümlü olan butona tıklayarak görebilirsiniz.

Uygulamanın en önemli başlıca amacı, kullanıcılara beğendikleri fotoğrafları istedikleri kaliteye ulaştırıncaya kadar düzenleme yapabilmeleridir. İnstagram tutkunlarını oldukça mutlu eden yenilikçi özellik, siz yayınlayıncaya kadar arşivinizde saklanıyor. Fotoğraflarınızın albüm kısmını açıp veya doğrudan fotoğrafınızı çekip ardından filtre uygulamalarını gerçekleştirdikten sonra karşınıza bir sorgulama ekranı çıkıyor. İster bu aşamada fotoğrafınızı çekip taslağa alabiliyor isterseniz de direkt olarak yayınlayabiliyorsunuz. Bu aşamada tercihi size bırakan İnstagram, böylelikle dosya kaybınızı da ortadan kaldırmış oluyor. 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara