Instagram için Zoom Özelliği Geldi

Dünyanın en fazla ilgi görmekte olan sosyal medya platformu Instagram için yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Stories yani Hikayeler özelliği ile büyük bir ilgi görmeyi başaran Instagram, bu kez ilginç bir özellik ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Snapchat’in temel özellikleri ile donatılan Hikayeler özelliğinden sonra Instagram için bu kez paylaşılan fotoğraflara zoom yapabilme özelliği geliyor.

Profil Fotoğrafları da Zoomlanabilecek

İlk bakışta zoom özelliğinin bütün içeriklere sunuluyor olması büyük bir yenilik olarak nitelendiriliyor. Keşfet bölümü, timeline ekranı ve hatta profil fotoğrafları bile zoom özelliği ile entegre bir şekilde çalışabilecek.

Multi Touch (Çoklu Dokunma) özelliğinin hayata geçirildiği günden beri kullanılmakta olan iki parmak ile görsel büyütme özelliğini kullanacak olan Instagram, bu yeni özelliği ile daha fazla kullanıcıya hitap etmeyi hedefliyor.

Sosyal medya savaşları içerisinde yerini giderek sağlamaya almaya başlayan Instagram’ın bu özelliği şimdiden pek çok kullanıcı tarafından büyük bir ilgi görmeye başlamış durumda.

Bunun yanı sıra Instagram tarafından sunulan zoom özelliğinin uzun süredir bekleniyor olması da ünlü sosyal medya sitesinin eleştirilmesine sebep oldu. Kullanıcılar yeni özelliği çok beğendiklerini ancak bu özelliğin biraz geç kalınmış bir özellik olduğunu söylüyorlar.

Sosyal medya tutkunları tarafından kullanılmaya başlanan zoom özelliği sayesinde artık paylaşımları daha ayrıntılı bir şekilde görüntüleyebilecek ve beğenebileceksiniz.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara