Instagram Yeni Tasarımını Test Ediyor

Bugün ortaya çıkan yeni görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla Instagram artık alıştığımız ve uzun süredir kullandığı mavi ve turuncu renk ağırlıklı tasarımından vazgeçmek üzere. Yeni tasarımın ise siyah ve beyaz renklerden oluşacağı gözüküyor.

Anton Abramov isimli bir kişi tarafından sızdırılan ekran görüntülerine bakıldığı zaman yeni tasarımda beyaz arka plan renginin daha yoğun bir şekilde kullanıldığı gözüküyor. Ayrıca beyaz arka plan yoğunluğu ile birlikte uygulamanın içerisinde yer alan ikonların da bazılarının değiştiği görülüyor.

Ekran görüntülerinde karşılaşılan diğer yenilikler arasında ise daire içerisinde yer alan kamera ikonunun dikdörtgen içerisinde yer aldığı ve kameraya daha da fazla benzetildiği görülüyor. Bildirimler bölümünde ise bildirim sayısının net bir şekilde gösterildiği kalp balonculuğu yer alıyor.

Masaüstü Sürümü Bekleyebilir

Yeni Instagram tasarımının ne zaman hayata geçirileceği şimdilik bilinmiyor. Fakat yeni tasarımın aktif bir şekilde kullanıcılara sunulmasının mevcut tasarımdan daha hoş karşılanacağı söyleniyor.

Diğer yandan ise The Verge adlı kaynaktan gelen haberlere göre, yeni tasarımın kısıtlı sayıda kullanıcı tarafından test edildiği de söyleniyor. Yapılan testlerin sona ermesinin ardından  yeni tasarımın tüm kullanıcılara açılacağı söyleniyor.

Masaüstü sürümü için ise yeni tasarımın şimdilik plan aşamasında olduğu söyleniyor. Özellikle ikonların ve diğer bölümlerin tasarım değişikliklerinin masaüstü sürümü için bir süre daha bekletileceği söyleniyor. Mobil sürümler ise testler bittikten sonra hayata geçirilmiş olacak.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3000 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Adwords Danışmanlık
  • Teknoloji Acquisio + BBM
  • Aylık Bütçeniz 10.000 TL
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara