Instagram Videoları 60 Saniyelik Olarak Paylaşılabilecek

Instagram platformu geçtiğimiz günlerde reklam veren kişiler için özel olarak yayınlanabilecek 60 saniyelik video paylaşım özelliğini duyurmuştu. Bugün gelen yeni haberlere göre artık kullanıcıların tamamı 60 saniyelik videolarını Instagram üzerinden paylaşabilecekler.

15 saniyelik reklamlar ile bir kıyaslama yapıldığı zaman bu sürenin çok fazla uzun sürebileceği ve sonsuza kadar devam edecekmiş hissi yol açması bir kenara, normal kullanıcılar bu özelliğin büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

Popüler Instagram hesaplarına yüklenen 60 saniyelik videoları kendi resmi blog sayfasından yayınlayarak duyuru yapan Instagram, hazırladığı montaj videosu ile yeni özelliği tüm kullanıcılarına duyurdu.

Sosyal Medya Fenomenlerinin Yeni Adresi Instagram Olabilir

Vine sonrasında gittikçe popüler bir hal almaya başlayan kısa videoların çekimi ve paylaşımlarının artık sona erdiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. İlk olarak 7 saniyelik videolar ile başlayan bu dönem daha sonra 10 saniye, 15 saniye ve son olarak şu an 60 saniyeye kadar çıkmış durumda.

60 saniyelik bir süre içerisinde son derece yaratıcı işler yapabileceğiniz bu yeni özellik sayesinde markanıza ait ufak belgeseller bile yayınlayabilmeniz mümkün olabilir. Diğer yandan büyük bir kitle YouTube ünlülerinin ve Vine ünlülerinin de Instagram platformuna kayabileceğini düşünüyor.

Rakip platformlara göre daha uzun süre video paylaşımına imkan verecek olan Instagram’ın bu hamlesi ilerleyen günlerde sosyal medyada büyük bir değişimin yaşanmasına sebep olabilir.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

7500 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Demografi Optimizasyonu
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara