Instagram ile Hikâyenizi Oluşturun!

Sosyal paylaşım platformu olan Instagram yeni halesini kullanıcılarına sundu. “ Hikâyeler  “ adı ile yenilene site içeriğinde kendi hikâyenizi oluşturmanıza olanak veren sosyal paylaşım platformu sevdiklerinize ya da sizi takip edenlere özel olarak hazırlayabileceğiniz küçük hikâye kartları hazırlamanıza olanak veren uygulamasını kullanıcılarına sundu.

Instagram Uygulamanızı Güncelleyin

Hikâyenizi yaratmak için yapmanız gereken ilk olarak Instagram uygulamasını güncellemektir. Güncellemenizin ardından ekranın sol üst köşede küçük bir artı ikonu belirecektir. Bu alana tıklayarak hikâyenizi oluşturabilirsiniz.

Hikâye Oluşturma

Hikâyenizi oluşturmak için çekmiş olduğunuz video görüntüsü ya da her hangi bir fotoğrafınızı tıklayın. Fotoğrafınıza her hangi bir yazı ya da not eklemek için ekranda beliren “Aa “ butonuna tıklayıp dilediğiniz noktaya yazınızı ya da kısa notunuzu yazabilirsiniz. Kalem seçeneği ile de resme farklı uygulamalar yapabilirsiniz. Görsel hikâyenizi tamladıysanız “ bitti “ butonuna basmanız yeterli. Eğer paylaşmak istemiyorsanız ya da beğenmediyseniz “ iptal “ butonuna basabilirsiniz. Resminizi hikâye ile kişiselleştirdikten sonra bu şekilde kaydetmek istiyorsanız eğer indir seçeneğine işaretleyebilirsiniz.

Kimler Görebilir?

Hikâyeler ile kişiselliğini daha da özel yapmış olduğunuz fotoğrafınızın onaylanması gerekiyor. Hikâyenizi kimlerin gördüğünü öğrenmek için hikâyenizi açıp yukarı doğru sürükleyin. Kaç kişinin hikâyenizi gördüğünü ve görenlerin kimler olduğunu bu şekilde öğrenebilirsiniz. Bir başkasının hikâyesini izlediğiniz de ise bunun gizlenme olasılığı henüz yok.

Hesabınız özel olarak paylaşımda ise belirlediğiniz kişiler değil ise hikâyeniz tüm dünya ile paylaşılacaktır.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara