Google Windows Cihazlarda Chrome’a Anti Virüs Programlarını Ekledi

Google yepyeni özellikle, güncellemeler ve eklentiler ile kullanıcıları için daha iyi bir arama uygulamalarına yer açmaya devam ediyor. Özellikle Windows kullanıcıları için büyük bir sorun olmaya devam eden virüs problemi ile ilgili olarak da yeni bir program uygulamasına yer veren Google,  kullanıcılar için yeni çareler üretmeye devam ediyor. Her geçen gün sürekli olarak yenilenen ve güncellenen anti virüs programları her geçen gün yenilenen ve değişmekte olan virüslerin giderilmesi için tasarlanıyor.

Google’ın popüler programı olan Chrome kullanımında virüslerin bazı değişimler yaptığı ve bu değişimlerinde ciddi zararlara sebep olabildiği de biliniyor. Bu soruna çare olarak sunulan eklenti anti virüs uygulamasına eklendi. Kullanıcıların en sık yaşadıkları sorunlar arasında yer alan dâhili arama motorunu değiştiren ve açılış sayfasını değiştiren virüsleri tek tık ile ortandan kaldırmayı sağlayan bu özellik hayat kurtarıcı olacak gibi gözüküyor.

Tarayıcıya bulaşmış olan ya da dâhili arama motorunu değiştiren virüsün belirlendiği an itibaren Google Chrome bir uyarıyı ekranına yansıtacak. Bu uyarı ile birlikte Google kötü amaçlı yazılımı silmenizi sağlarken aynı zamanda dâhili arama motorunu da Google olarak değiştirmenize imkân tanıyor. Sadece kullanıcıları korumak ile kalmayan bu özellik aynı zamanda Google bu sorun ile ilgili olarak gelen şikâyetlerinde önüne geçecek.

Tamamen Koruma Sağlıyor mu?

Google tarafından sunulan bu anti virüs uygulamasının tamamen bilgisayarı koruduğu iddiasında olmayan firma, mutlaka daha sinsi virüslerden korunmak için bilgisayar yüklü güçlü bir virüs programının yer alması gerektiğinin de altını çizdi.

Google Chrome’nin güncel olup olmadığını kontrol ederek bu uygulamadan faydalanıp faydalanmadığınızı öğrenebilirsiniz. Güncel olmaya Google Chrome içinde bu eklenti yok. Bu sebep ile güncellemeniz önerilir.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Profesyonel Danışmanlık

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Hedef Kitle Planlama
  • Tanıtım Acquisio BBM Algoritması
  • 850 Hat Kazanılan Çağrıları Ölçme
  • Ücretsiz Uzman Desteği ve SEO Analizi
  • Telefon Destek Var
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara